Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,00 Kn
    
Vlasac svježi, teglica (po narudžbi)
Vlasac svježi, teglica (po narudžbi)
Sastojci:  
Pakiranje:  150 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Vlasac je poznati začin što se sitno sjeckan dodaje raznim salatama, od zelenih, do salata od mahunarki, od gomolja, raznim juhama i namazima, npr. od svježeg kravljeg sira, te ribljim jelima i jelima od mesa, ali i raznim umacima za tjestenine ili lovačke gulaše. U starom Rimu je bio nezaobilazan začin za skoro sva jela.Uvijek se preporučuje samo svjež. Dugo kuhanje uništava njegovu specifičnu aromu, tako da je najbolje dodavati ga pred sam kraj pripreme jela, nešto prijee posluživanja, ono što se preporuča i za peršin. Svježi vlasac često se koristi kao dekoracija, ili nasjeckan ili cijel u snopovima ili u listovima. NAPOMENA: Biljke se dostavljaju po narudžbi, u pravilu u roku 48 h.
Proizvođač:
Naziv:  Sakowski d.o.o.
Adresa:  Hudovo 5, Rakovec 10347
 
 
Green Friends je poljoprivredna tvrtka koja se bavi proizvodnjom EKO hrane. U prvom redu stoji uzgoj svježeg začinskog i ljekovitog bilja. Green Friends je obiteljski posao. Gospođe Ruth i Nevenka te Filip, Ivana i Iva svakodnevno rade na tome da začini koje Vi konzumirate budu vrhunske kvalitete. Uz samu obitelj tvrtka uvijek zapošljava i nekoliko radnika. Green Friends svoje glavne proizvode, a to su svježi začini, proizvodi na 1000m2 najmodernijeg plasteničkog prostora u Hrvatskoj. Uz začine proizvode se i neke sorte povrća te egzotičnog voća. Taj se dio proizvodnje odvija na poljima oko plastenika. Naše poduzeće svakim danom proširuje svoju proizvodnju i ponudu. Nadamo se da ćete Vi, kao i puno ljudi koji već kupuju naše proizvode, prepoznati našu kvalitetu, a time i upoznati mnoštvo dobrih okusa.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay