Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
115,00 Kn
57,50 Kn
    
Zlatna krema protiv bolova BioRad
Zlatna krema protiv bolova BioRad
Sastojci:  ekstra djevičansko maslinovo ulje, pčelinji vosak, mješavina eteričnih ulja lavande, ružmarina, cimeta, naranče, eukaliptusa, limuna, bora, metvice, kadulje, otopina propolisa, ulje sjemenki marelice. Krema ne sadrži punila, kemijske emulgatore, konzervanse i mirise.
Pakiranje:  50 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Krema stvara lagani zaštitni film na koži, polako i dugotrajno djelujući u smirivanju bolova različitih uzroka. Dugotrajnijom primjenom pozitivno utječe i na dublje pozicije u tkivima pa se kvalitetnije rješava problem bolnih i ukočenih zglobova, bolova u vratu, ramenima, kralježnici, koljenima, stopalima, te kod reumatizma, išijasa, artritisa, neuralgija te bolova uzrokovanih promjenama u kostima (osteopenija i osteoporoza). Budući da potiče epitelizaciju oštećene kože efikasna je kod dekubitusa, hematoma, nakon uboda insekata, i drugih iritacija na koži. Visoka koncentracija prirodnih aktivnih komponenti djeluje na brzu neutralizaciju bolova i olakšava pokretljivost. Odrasli i djeca (starija od 15 godina) kremu lagano razmazati na bolno mjesto u tankom sloju 3-5 puta dnevno. Krema se primjenjuje površinski, nanošenjem na kožu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  BioRad
Adresa:  Avenija Marina Držića 8, Zagreb 10000
 
 
Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju bolesti. Organizam se ne može naviknuti na pčelinje proizvode, pa da oni prestanu djelovati. Vrijednost i značaj apiterapije su u tome što je ona potpuno prirodan način liječenja, nema štetnih utjecaja, a kontraindikacije se javljaju vrlo rijetko. Izrada apiterapijskih pripravaka na bazi pčelinjih proizvoda individualno za svakoga klijenta prema željama, potrebama ili zdravstvenim tegobama. Apiaromaterapija - kreme u kojima je sjedinjena snaga pčelinjih proizvoda i eteričnih ulja. Gordana Hegić - apiterapeut, doktorandica na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, stručna suradnica Katedre za pčelarstvo (rad u laboratoriju i znanstveni rad). Od 2007. godine stalni član ocjenjivačkog tima senzoričkog ocjenjivanja meda na natjecanjima u Hrvatskoj. Predavačica za pčelarske udruge i građanstvo s temama o svakodnevnoj upotrebi pčelinjih proizvoda, kao i primjeni pčelinjih proizvoda u kozmetici- njezi kože. Nakon dugogodišnjeg rada i istraživanja pčelinjih proizvoda nastale su potpuno prirodne kreme na bazi maslininog ulja, pčelinjeg voska, meda, propolisa i eteričnih ulja, bez dodataka konzervansa, punila, umjetnih mirisa i boja.Receptura kao i postupak proizvodnje zaštičeni su u Zavodu za intelektualno vlasništvo RH, što govori o činjenici da su kreme jedinstven i inovativan proizvod u Hrvatskoj. Svi proizvodi i pripravci vezani uz apiterapiju i apiaromaterapiju plod su dugogodišnjeg učenja i rada, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i dokaza o najstarijem načinu liječenja upotrebom pčelinjih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay