Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
20,00 Kn
    
Zobene mekinje
Zobene mekinje
Sastojci:  eko zobene mekinje.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i prozračnom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  02.06.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Zobene eko posije ili mekinje se dobivaju iz vanjske ljuske zrna zobi, sadrže obilje celuloze, vlakana, minerala i vitamina. Radi svojih dijetalnih vlakana od kojih se dio ne razgradi u toku probave, ubrzavaju probavni proces i olakšavaju konstipaciju. Često se preporučaju kao sastavni dio Dukanove dijete. Dok s druge strane topljiva vlakna aktiviraju i potpomažu imunološki sustav. Umiješati u žitarice i voće s medom, mlijekom ili jogurtom, koristiti u receptima za integralne kekse, umijesto brašna kao zaprška varivima. Energetska vrijednost 100 g zobenih mekinja otprilike iznosi 246 kcal / 1029 kJ, od toga sadrži 66% ugljikohidrata, 17% proteina i 7% masti.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay