Domaći blagdanski mladi zagorski puran - isporuka 14.4. / Predbilježbe

Domaći blagdanski mladi zagorski puran - isporuka 14.4. / Predbilježbe
Cijena: 89,99 Kn/kgprica
 • Sastojci: svježe očišćeno meso zagorskog purana/purice iz slobodnog uzgoja s iznutricama i nogicama.
 • Zemlja podrijetla: Hrvatska
 • Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Količina:

Detaljnije o proizvodu

I ovih blagdana nudimo Vam domaće zagorske purane iznimne kvalitete, uzgajane na otvorenom u potpuno prirodnom okruženju. U našoj trgovini možete kupiti domaće zagorske purane uzgajane na tradicionalan način! Mladi purani su težine otprilike 3.5 kg. Poučeni iskustvom od prošlih godina, razlike u kvaliteti, tvrdoći, boji i okusu između purana i purica nema. Jedina razlika je u ukupnoj količini mesa posebno u predjelu batka/zabatka. Riječ je o puranima s gospodarstva Krapinsko-zagorske županije koje nosi i zaštićenu oznaku geografskog podrijetla odobrenom od strane EU. Preporučujemo!

U obrazac za predbilježbu upisuje se broj purana. Obratite pozornost na termine isporuke navedene uz ime artikla. Klikom na "Predbilježi se" i ispunjavanjem podataka, Vaša će narudžba biti zabilježena.

DOSTUPNI SU ISKLJUČIVO PURANI, PURICA NEMA!!!!! OPCIJA JE NARUDZBA CIJELOG ILI POLA PURANA! U obrazac za predbilježbu se upisuje cijeli ili pola purana. Količine su ograničene. Molimo Vas ukoliko niste sigurni da cete moci preuzeti/kupiti naručeno da ne izvršavate predbilježbu!

Proizvođač / Stavlja na tržište

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. (Fino.hr) a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske.

Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja, ovaca i peradi. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja).

U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental, Herefford te istoimene križane pasmine. U prehrani životinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način.

Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa.

Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU.

Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. Uz online prodajno mjesto, tvrtka posjeduje i mesnicu na Trgu Francuske Republike 6 u Zagrebu, na popularnom Kegliću. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners
 • CorvusPay