Domaći pilić Sunce i meso cijeli trančirani cijeli isporuka 19.11. / Predbilježbe

Domaći pilić Sunce i meso cijeli trančirani cijeli isporuka 19.11. / Predbilježbe
Cijena: 55,00 Kn/kg


  • Sastojci: svježi domaći pilić s jestivim iznutricama i nogicama. Obrađen po kategorijama te zasebno pakiran.
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Domaći pilići s gospodarstva prigodnog naziva ''Sunce i meso'', uzgajani su potpunosti bez upotrebe hormona rasta, kokcidiostatika, GMO-a te antibiotika. Slobodan uzgoj, svježi zrak te kontrolirana ishrana, garancija su kvalitete finalnog proizvoda. Meso pilića je svijetlije boje što zavisi prije svega do temperature šurenja ali i ishrane same životinje. Pilići čiji se uzgoj i prehrana baziraju na kukuruzu često imaju izrazito žutu boju mesa pa se to često krivo tumači kao referenca domaćeg proizvoda. Nadalje, meso je ''žilavije'' pošto se životinje (posebno u proljeće i ljeto) slobodno kreću livadom, prsa su također manja, točnije proporcionalnija samoj konstituiciji životinje. Isporuka pilića odvija se minimalno dva puta mjesečno te ukoliko je u internetskoj trgovini proizvod označen kao nedostupan, budite slobodni se predbilježiti za navedeni artikl kako biste rezervirali potrebne količine za prvu nadolazeću isporuku. Težina prosječnog trančiranog pilića je od 1.5 - 2 kg.

Proizvođač

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja i ovaca. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U prehrani svinja niti u jednom razdoblju životnog vijeka se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način gdje tov traje i po 8-9 mjeseci. U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental te istoimene križane pasmine. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • American Express
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • American Express
  • Diners
  • CorvusPay