EKO junetina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 29.10.

EKO junetina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 29.10.
text
Cijena: 65,00 Kn/kg


 • Sastojci: but bez kosti (odresci), vrat s kostima u komadu, leđa s kostima (ramsteci, narezani), rebra s kostima u komadima, lopatica s kostima u komadu, kosti za juhu i temeljce (ispiljene u manje komade). Zemlja telenja, uzgoja i klanja: HR. Rasijecanje, obrada i pakiranje: HR.
 • Zemlja podrijetla: Hrvatska
 • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Paket sadrži obrađeno, rasiječeno i pakirano (vakumirano) svježe juneće meso (pasm. Angus, Simental i Charlois) - but bez kosti, vrat s kostima, rebra s kostima, lopatica s kostima, leđa s kostima - ramstek te kosti za juhu i temeljce. Riječ je o junadi hranjenoj primarno travom ili u inozemstvu popularno ''grass fed beef''. U paketu od 7.5 kg se dobije: but bez kosti/odresci (2 - 2.5 kg), lopatica s kostima (1. - 1.5 kg), ramstek/narezani (1. - 1.5 kg), rebra s kostima/narezana (1.- 1.5 kg), vrat s kostima/narezani (1. - 1.5 kg), kosti za juhu i temeljce/narezane (600 - 900 g). Za manje pakete od 4 kg navedene težine su u pola manje. Informacije su informativnog karaktera te mogu varirati unutar navedenih vrijednosti a ovise o starosti juneta, pasmini, građi, spolu, randmanu i sl. Mljeveno meso, koljenica s.k., rep, jezik, srce, biftek (file) i jetra prodaju se zasebno i mogu se naručiti. Za narudžbu istih budite slobodni nas kontaktirati! Kod naručivanja molimo Vas za dosljednost u preuzimanju i kupovini narudžbe. Zbog ograničenih količina molimo Vas ukoliko niste sigurni da ćete moći preuzeti/kupiti naručeno, savjetujemo da ne izvršavate narudžbu. Hvala unaprijed!

Proizvođač

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja i ovaca. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U prehrani svinja niti u jednom razdoblju životnog vijeka se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način gdje tov traje i po 8-9 mjeseci. U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental te istoimene križane pasmine. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • American Express
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • American Express
 • Diners
 • CorvusPay