EKO junetina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 3.12.

EKO junetina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 3.12.
text
Cijena: 60,00 Kn/kg


prica
 • Sastojci: but bez kosti (odresci), vrat s kostima u komadu, leđa s kostima (ramsteci, narezani), rebra s kostima u komadima, lopatica s kostima u komadu, kosti za juhu i temeljce (ispiljene u manje komade). Zemlja telenja, uzgoja i klanja: HR. Rasijecanje, obrada i pakiranje: HR.
 • Zemlja podrijetla: Hrvatska
 • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Paket sadrži obrađeno, rasiječeno i pakirano (vakumirano) svježe juneće meso (pasm. Red i Black Angus) - but bez kosti, vrat s kostima, rebra s kostima, lopatica s kostima, leđa s kostima - ramstek te kosti za juhu i temeljce. Riječ je o junadi hranjenoj primarno travom ili u inozemstvu popularno ''grass fed beef''.

U paketu od 8 kg se dobije: but bez kosti/odresci (2 - 2.5 kg), lopatica s kostima (1. - 1.5 kg), ramstek/narezani (1. - 1.5 kg), rebra s kostima/narezana (1.- 1.5 kg), vrat s kostima/narezani (1. - 1.5 kg), kosti za juhu i temeljce/narezane (600 - 900 g). Za manje pakete od 5 kg navedene težine su u pola manje. Informacije su informativnog karaktera te mogu varirati unutar navedenih vrijednosti a ovise o starosti juneta, pasmini, građi, spolu, randmanu i sl.

Naši mesari svakoj narudžbi pristupaju profesionalno i pedantno; uz pažljivu obradu, deklariranje i vakumiranje kako bi svim našim kupcima olakšali pripremu i skladištenje. Svaki komad mesa stiže zasebno vakumiran uz pojedinačnu deklaraciju tako da po zamrzavanju uvijek možete znati što ste spremili u zamrzivač.

Kod naručivanja molimo Vas za dosljednost u preuzimanju i kupovini narudžbe. Zbog ograničenih količina molimo Vas ukoliko niste sigurni da ćete moći preuzeti/kupiti naručeno, savjetujemo da ne izvršavate narudžbu. Hvala unaprijed!

Proizvođač / Stavlja na tržište

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. (Fino.hr) a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske.

Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja, ovaca i peradi. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja).

U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental, Herefford te istoimene križane pasmine. U prehrani životinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način.

Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa.

Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU.

Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U rujnu 2021. godine očekuje se i otvaranje prve fizičke mesnice na Trgu Francuske Republike 6 u Zagrebu, na popularnom Kegliću. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners
 • CorvusPay