Ekološka teletina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 10.6.

Ekološka teletina paket miješanog mesa s kostima - isporuka 10.6.
text
Cijena: 95,00 Kn/kg


  • Sastojci: but bez kosti (odresci), lopatica s kostima u komadu, rebra s kostima u komi)adu, leđa s kostima (kotleti, narezani), kosti za juhu i temeljce (ispiljene u male komade), vrat s kostima u komadu. Zemlja telenja, uzgoja i klanja: HR. Rasiječeno i pakirano: HR.
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +4 °C.
  • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Paket sadrži profesionalno obrađeno, rasiječeno i pakirano (vakumirano) svježe teleće meso pasmine Angus, Slavonsko-srijemski podolac, Limousin te njihovih križanaca, teladi starosti do 5 mj. - but bez kosti (cca. 1.5 kg), vrat s kostima (cca. 800 g - 1 kg) rebra s kostima (cca. 800 g - 1 kg), lopatica s kostima (cca. 800 g - 1 kg) leđa s kostima - kotleti (cca. 700 g - 1 kg) te kosti za juhu i temeljce (cca. 300 g - 600 g). Navedene težine su informativnog karaktera te mogu varirati unutar navedenih vrijednosti a ovise o starosti teleta, pasmini, građi, spolu, randmanu i sl. Riječ o pašnoj teladi uzgajanom na otvorenom u sustavu krava - tele. Kod naručivanja molimo Vas za dosljednost u preuzimanju i kupovini narudžbe. Zbog ograničenih količina molimo Vas ukoliko niste sigurni da ćete moći preuzeti/kupiti naručeno, savjetujemo da ne izvršavate narudžbu. Zahvaljujemo!

Proizvođač

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja i ovaca. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U prehrani svinja niti u jednom razdoblju životnog vijeka se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način gdje tov traje i po 8-9 mjeseci. U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental te istoimene križane pasmine. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • American Express
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • American Express
  • Diners
  • CorvusPay