Sastojci: min. 5% octene kiseline, max. 0.5% alkohola, max. 30 mg/l slobodnog SO2, max. 170 mg/l ukupnog SO2. Pojava taloga jamstvo je prirodnog octa. Rok valjanosti: neograničen.
Pakovanje: 1.00l
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Izniman po okusu, vrlo zdrav ocat blagog intenziteta. U našoj tvornici jabučni ocat proizvodi se na tradicionalan način koji se nije promijenio punih 60 godina, na drvenim Frings generatorima. Odličan je kao dodatak salatama i kao marinada u spravljanju najraznovrsnijih jela. Jabučni ocat neizostavan je u svakom domaćinstvu. Jabuke od kojih se proizvodi u Virovitičkoj tvornici octa vrhunske su kvalitete te su jamstvo punoće okusa te ugodnog mirisa.
Svi octovi u Tvornici octa, Virovitica, proizvode se isključivo na prirodan način, uz uporabu 100% prirodnih sirovina te repromaterijala i ambalaže od dobavljača iz Hrvatske. Niti jedan proizvođač octa u Hrvatskoj, ali i regiji, ne radi ocat u značajnijim količinama na 100% prirodan način, kao što je to u Tvornici octa tvrtke Mustač commerce d.o.o. u Virovitici. Prirodni Jabučni, Alkoholni, Vinski ocat kao i Kvasina proizvode se na drvenim aparatima napravljenim po modelu njemačke tvrtke Hainrich Frings iz Bonna. Svi materijali koji se koriste u izradi njihovih aparata ( uključujući i bukove strugotine koje su „srce“ aparata ), generatora su iz Hrvatske. Sirovinu za proizvodnju 100% prirodnih octova nabavljaju od poljoprivredno-prehrambenih proizvođača iz Hrvatske (alkohol, crno vino). Jabuke su isključivo od poljoprivrednih gospodarstava s područja njihove regije, Virovitičko-podravske županije te okolnih županija.