Sastojci: pšenično brašno TIP 550 (glatko) iz ekološkog uzgoja.
Pakovanje: 1.00kg
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i prozračnom mjestu.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:
Detaljnije o proizvodu
pšenično bijelo glatko brašno tip 550
...koristi se za pripremu omiljenog ukusnog bijelog kruha koji se topi u ustima. Od ovog pod prstima mekanog brašna, dobiva se elastičan i mekan bijeli kruh prozračne fine strukture, te prhke kore. Budući da se kraće probavlja, povoljan je za osobe koje imaju poteškoća s nadimanjem i rekonvalescente.
Osim kruha, od ovog brašna rade se i razne vrste peciva i kolača koji zaslađuju život.
Eko klas brašna proizvod su vjere u pravo na kvalitetnu i ukusnu hranu, zdrav i čist okoliš, domaću proizvodnju, te pravedan partnerski odnos. Ta ista prava žele osigurati i budućim naraštajima, a to možemo samo odgovornim pristupom proizvodnji hrane. Ekološku poljoprivredu prepoznali su kao upravo takav, ispravan i održiv način proizvodnje hrane, utemeljen na ponovnom uspostavljanju tradicionalnih vrijednosti s ciljem dugoročne sigurnosti i kvalitete hrane. Svojim kupcima žele ponuditi najkvalitetniji izbor ukusnih i hranjivih mlinarskih proizvoda iz ekološkog uzgoja. U ostvarenju svojih ciljeva pomaže im dugogodišnje iskustvo, te najviši tehnološki i higijenski standardi proizvodnje. No svjesni su da je put do cilja jednako važan kao i sam cilj, stoga svakodnevno kontroliraju kvalitetu proizvodnje, te pažljivo biraju samo najbolje sorte ekološki uzgojene pšenice hrvatskih poljoprivrednika. Eko klas brašno nositelj je znaka „Hrvatski ekoproizvod“, koji jamči da je proizvod bio stručno nadziran i da je potvrđen na propisan način, te da je za njega izdana potvrdnica o sukladnosti s temeljnim zahtjevima za ekološku proizvodnju. Poduzeće Granolio u prehrambenoj industriji je od svog osnutka 1996. godine, a od 2004. godine primjenjuju i sustav za standard poslovanja ISO 9001:2000, te sustav kvalitete i sigurnosti hrane HACCP. Prepoznavši važnost i potencijale ekološke proizvodnje hrane uspostavili su suradnju s hrvatskim eko poljoprivrednicima, te i sami započeli s ekološkim uzgojem na vlastitim površinama.