Teleće kobasice za pečenje / Predbilježbe

Teleće kobasice za pečenje / Predbilježbe
Cijena: 99,99 Kn/kg


  • Sastojci: mljeveno teleće meso*, nejodirana sitna morska sol bez aditiva*, mljevena slatka paprika, češnjak u prahu. * iz ekološkog uzgoja.Punjeno u jestivo ovčje crijevo. Bez konzervansa, aditiva, umjetnih boja i pojačivača okusa.
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Od telećeg mesa naših ekoloških proizvođača spravljamo svježe kobasice za pečenje na roštilju, tavi ili u pečnici. Blagog su okusa te ne sadrže papar i ljutu papriku čime će se zasigurno svidjeti i onim najmlađima. Teleće meso po sebi je dosta sočno što je izraženo i u ovim kobasicama. Kuhanje se ne preporučuje. Od lopatice i vrata dobivamo mljeveno meso koje koristimo u proizvodnji kobasica. Za brzi, jednostavni i ukusni obrok izaberite ovu vrhunsku delikatesu! Pakiranje teži oko 500-700 g te sadrži otprilike 8-10 kobasica. Rok trajanja od datuma proizvodnje je do 7 dana. U slast!

Proizvođač

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja i ovaca. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U prehrani svinja niti u jednom razdoblju životnog vijeka se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način gdje tov traje i po 8-9 mjeseci. U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental te istoimene križane pasmine. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • American Express
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • American Express
  • Diners
  • CorvusPay