Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Suhomesnati proizvodi bez aditiva i konzervansa
Svjetska zdravstvena organizacija tvrdi da prekomjerno konzumiranje suhog mesa može izazvati rak, dok struka pak kaže da je problem u aditivima i konzervansima koji se koriste u proizvodnji. Pošto nisu prirodan sastojak hrane, aditivi nose određene zdravstvene rizike. Pojedini aditivi ako se unose u količini koja premašuje dozvoljeni dnevni unos (ADI), mogu izazvati degenerativane promjene, alergijske reakcije, te povećati rizik za određene oblike raka i drugih bolesti. No, često se postavlja pitanje, koliko je ta dozvoljena količina ''normalna'' i da li se u proizvodnji suhomesnatih proizvoda koji se prodaju u supermarketima uopće ta količina kontrolira? Od konzervansa se najčešće u proizvodnji koristi...

Prirodni i domaći sladoledi
Prije 652 dana Proizvodnja Frigus vecla je tvrtka koja se bavi proizvodnjom sladoleda pod brandom Gelati d'Oro. Gelati d'Oro ime je dobio po nazivu kojim su još...
Ekološki uzgoj i prodaja mesa
Prije 1305 dana Naša zemlja s obzirom na geografski položaj, klimatske specifičnosti, čisti okoliš i kvalitetne pašnjake ima sve uvjete za uzgoj i ...
Zlatna medalja za naše ulje!
Prije 1637 dana Poštovani kupci i posjetitelji,   zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je naše višesortno ekstra djevičansko maslinovo ulje, ujedno i naša prva robna...
Dostava organskog voća i povrća
Prije 1654 dana Poštovani kupci i posjetitelji,   o važnosti povrća u svakodnevnoj prehrani nije potrebno puno govoriti.  Svi smo više ili manje upoznati s njegovim blagodatima  i...
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay