Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
35,00 Kn
    
Azuki grah
Azuki grah
Sastojci:  
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Najvjerojatnije potječe s Himalaja, a u Kini i Koreji bio je poznat prije 3.000 godina. Kasnije je dospio u Japan, gdje je danas druga najraširenija mahunarka (nakon soje), a uzgaja se i na Zapadu. Azuki grahsadrži manje ulja i masnoća od drugih mahunarki, aglasikao"čistač” organizma– jača bubrege i pomaže pri izbacivanju štetnih tvari iz tijela mokrenjem. Sadrži vitamine A i B5, magnezij, natrij i cinkte mnoge druge korisne tvari i spojeve. Zbog velikog udjela bjelančevina danas se najčešće upotrebljava u makrobiotičkoj kuhinji. U kineskoj, japanskoj i korejskoj kuhinji azuki grah se gotovo uvijek kuha sa šećerom, čime se dobiva crvena slatka smjesa – glavni sastojak mnogih deserata u sve tri kuhinje.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Knezić
Adresa:  Lepa Ves 75a, Donja Stubica 49240
 
 
OPG Knezić se proizvodnjom i preradom povrća (zimnica) na tradicionalni način bez konzervansa, od čega posebno izdvajaju uzgoj i presadnice batata. Njihovi proizvodi ne sadrže aditive, konzervanse i druge štetne spojeve. Povrće je organskog podrijetla i s ponosom nosi markicu Hrvatski EKO proizvod.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay