Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
80,00 Kn
    
Biska Sempervivum
Biska Sempervivum
Sastojci:  rakija komovica, macerat imele. Udio alkohola 40%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Rakija koja se priprema od kvalitetne rakije komovice, bijele imele (lat. Viscum album L.), te tri trave. Nakon pravodobnog odležavanja dobiva se ljekovita rakija specifičnog okusa i mirisa, tamnosmeđe boje. Ljekovitost imele poznata je od davnina, od Keltskih Druida, Grka, Rimljana. Hipokrat i Plinije smatrali su je djelotvornim lijekom protiv vrtoglavice, tumora i padavice. Znanstveno je potvrđeno da se niski i visoki krvni tlak uzrokovan smetnjama u krvotoku u oba slučaja uklanja pomoću imele, također jača imunitet i pomaže kod alergija.
Proizvođač:
Adresa:  Veleniki 22, Poreč 52440
 
 
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay