Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Čaj rooibos, bazga i med Gardenolo
Čaj rooibos, bazga i med Gardenolo
Sastojci:  rooibos* 70%, cvijet bazge* 15%, plod bazge* 10%, prirodna aroma bazge i meda. Iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Pakiranje:  35 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  29.11.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Iako ne sadrži kofein, rooibos je pravi izvor dobrog raspoloženja i odličan jutarnji/waking čaj. Upravo je zato glavni sastojak ovog jedinstvenog blenda. Rooibos je poznati zaštitnik imuniteta, bogat mineralima, posebno željezom (0,07 mg na 200 ml čaja), zatim magnezijem, koji čuva zdravlje živčanog sustava, te kalijem, neophodnim za regulaciju metaboličkih procesa u tijelu. Ne postoji ograničenje količine rooibos čaja koju možete konzumirati dnevno, jer rooibos ne sadrži tvari poput kofeina i teina. Uz to izvrsno osvježava, što su posebno počeli cijeniti sportaši i rekreativci, hvaleći ga kao izvrstan nisko-energetski mineralni napitak. U kombinaciji s rooibosom, sladak miris i okus aromatične bazge, s kojim se uvijek rado iznova upoznajemo, daje punoću okusa te naglašava notu meda. Neka Gardenolo Rooibos čaj bude dio vašeg zdravog jutarnjeg obroka i šalica dobrog raspoloženja koje će vas pratiti kroz dan. U kombinaciji s rooibosom, sladak miris i okus aromatične bazge, s kojim se uvijek rado iznova upoznajemo, daje punoću okusa te naglašava notu meda. Neka Gardenolo Rooibos čaj bude dio vašeg zdravog jutarnjeg obroka i šalica dobrog raspoloženja koje će vas pratiti kroz dan. Pakiranje sadrži 20 filter vrećica.
Proizvođač:
Adresa:  Petra Preradovića 183, Pitomača 33405
 
 
Tvrtka je osnovana 1990 god. sa sjedištem u Pitomači, Petra Preradovića 183, u sjevernom dijelu Hrvatske, između rijeke Drave na sjeveru i Bilogore na jugu, cca 120 km istočno od Zagreba, na magistralnoj cesti Zagreb-Osijek. Proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja se bavi od 1996. god. Vizija Jan-Spider-a d.o.o. je biti najveći regionalni prerađivač visokokvalitetnog ljekovitog bilja kao sirovine za proizvođače prehrambenih i medicinskih čajeva, te proizvođače pripravaka na bazi ljekovitog bilja. Misija Jan-Spider-a d.o.o. je stvaranje novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu regije, unaprjeđujući zadovoljstvo djelatnika, poslovnih partnera i okruženja u kojem djeluje. Jan-Spider d.o.o. izgrađuje i održava dugoročne partnerske odnose sa svojim partnerima u cilju stvaranja kvalitetnih i konkurentnih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay