Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
65,00 Kn
    
Crljenak PZ Maslina i vino
Crljenak PZ Maslina i vino
Sastojci:  Vrhunsko crveno vino. Kontrolirano podrijetlo - Vinogorje Benkovac - Stankovci. Berba 2012. Alk. 13,5% vol.
Pakiranje:  750 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Vino naših predaka. Elegantan, izraženog voćnog mirisa, ne agresivan, s primjesama cvjetnih nota. U ustima bogat voćni okus s naglaskom na šumsko voće. Harmnoničnog, bogatog ali mekanog okusa koji traje. Najbolje ga je poslužiti na temperaturi 16 C.
Proizvođač:
Adresa:  Polača 61, Polača 23423
 
 
Poljoprivredna zadruga "Maslina i vino" osnovana je 2006.god. s ciljem razvoja ruralnog razvoja prostora Ravnih kotara. Sjedište zadruge je u Polači. Cilj zadruge je proizvodnja vrhunskih proizvoda kroz maslinarstvo (stolne masline u različitim pripremama i ekstra djevičansko maslinovo ulje) i vinogradarstvo (vina vrhunske kvalitete) te proizvoda i ostalih prerađevina od smokava. Zadruga će omogućiti i otkup proizvodnje maslina i maslinova ulja od drugih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, te plasman istih proizvoda pod zajedničkim imenom, uz posebno korištenje znanja i tehnika vrhunskih stručnjaka. Zadruga je već niz godina u sustavu ekološke proizvodnje.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay