Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
85,00 Kn/kg
    
Domaća dimljena šunka za kuhanje
Domaća dimljena šunka za kuhanje
Sastojci:  svinjsko meso od buta, sol, češnjak, papar. Bez aditiva i konzervansa.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi do +4 °C
Najbolje upotrijebiti do:  06.10.2017.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je o domaćoj šunci za kuhanje spravljenoj po tradicionalnoj recepturi, bez konzervansa i aditiva. Najčešće se poslužuje za Uskrs. U slast!
Proizvođač:
Adresa:  Polonje 112, Sv. Ivan Zelina 10380
 
 
Prerada mesa i mesnice „Kramarić“ započele su s radom 15.02.1995. godine kao obiteljski obrt utemeljen isključivo na proizvodnji, preradi i trgovini mesa iz domaćeg uzgoja, provjerenog podrijetla i vrhunske kvalitete. Posebno se ponose domaćim dimljenim proizvodima kod kojih su održali tradiciju proizvodnje bez dodataka polifosfata i nitrita te procesa dimljenja na prirodan način i sušenja na čistom zraku. Takav proces je dugotrajniji no u konačnici rezultira kvalitetnim proizvodima koji njihovi vjerni kupci prepoznali a upravo su oni njihova motivacija da tako nastave i dalje. Svo svježe meso koje nude svojim kupcima, te koje se nalazi i u svim njihovim proizvodima dolazi isključivo od lokalnih uzgajivača, jer znaju koliko je važno u današnje vrijeme svakodnevno imati svježe, domaće i zdrave namirnice na stolu. Svinjetina s malih hrvatskih obiteljskih gospodarstava a junetine i teletina od pojedinačnih domaćinstava gdje imaju mogućnost suradnje od praćenja ishrane kako bi dobili ono najbolje iz prirode i postigli vrhunsku kvalitetu svakog komada mesa.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay