Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
125,00 Kn/kg
    
Domaća slanina Matijević, komad
Domaća slanina Matijević, komad
Sastojci:  mesnata slanina, sol, začini. Bez dodanih boja, aditiva i konzervansa.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi do +8 °C
Najbolje upotrijebiti do:  30.06.2018.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je o domaćoj slanini spravljenoj po tradicionalnoj recepturi bez umjetnih dodataka. Sušena minimalno 7 mj. Spravlja se od domaće svinje produženog tova.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Matijević
Adresa:  Košut Lajoša 10, Suza 31308
 
 
Na Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Matijević već se dugi niz godina bave proizvodnjom tradicionalnog domaćeg slavonskog kulena. Svoju vrhunsku kvalitetu njihov kulen postiže zahvaljujući spoju dugogodišnje obiteljske recepture, pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i posvećenosti visokim standardima procesa proizvodnje. Kulen proizvode u objektu koji se nalazi na vlastitom obiteljskom gospodarstvu, a registriran je u upisniku objekata za proizvodnju tradicionalnih suhomesnatih proizvoda pri Ministarstvu poljoprivrede. Objekt je uređen i opremljen u skladu sa strogim zahtjevima Veterinarske uprave pri Ministarstvu poljoprivrede. Posebna pažnja pridaje se visokim higijenskim standardima od same obrade u klaonici, preko transporta i ulaska sirovine u naš proizvodni pogon, do konačne obrade mesa i proizvodnje kulena.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay