Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
17,50 Kn
    
Dvostruki koncentrat rajčice Zdravo za gotovo
Dvostruki koncentrat rajčice Zdravo za gotovo
Sastojci:  pasirana rajčica.
Pakiranje:  190 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 5 dana.
Najbolje upotrijebiti do:  03.07.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Ovaj proizvod nema primjesa, začina, pojačivača okusa ni E-brojeva. Čega onda ima?! Samo i isključivo rajčice; pasirane pa reducirane. U slatkom okusu prepoznati ćete plodove starih sorti ubrane u punoj zrelosti kada su im okusi i mirisi najizraženiji. Kuhajte s ljubavlju i okusom ljeta. Pasteriziran proizvod.
Proizvođač:
Naziv:  Majuka d.o.o.
Adresa:  Gustava Krkleca 14, Zagreb 10000
 
 
Stručnjaci za rajčicu, doktori za paradajz, meštri o' poma! Zdravo Za Gotovo se bavi proizvodnjom i preradom rajčica u namirnice za gurmansko kuhanje: pulpu, konšervu, umak za pizzu; i gotove umake, juhe i sok. Proizvodi sadrže najzrelije ljetne rajčice, a ne sadrže konzervanse, boje niti E brojeve. Osnova su stare sorte superiornog okusa i prekrasne crvene boje koje prerađuju po najmodernijim standardima kako bi sačuvali bogati okus, boju i nutritivne vrijednosti. Gotovi proizvodi se pakiraju u, za rajčicu i okoliš najprihvatljiviju, staklenu ambalažu. Brend pozicioniraju nasuprot velike industrije beskompromisno inzistirajući na kvaliteti i okusu, a razlika između okusa i svojstava njihovih i industrijskih proizvoda nastaje u uzgoju biljaka i branju plodova. Kako bi dobili vrhunsku sirovinu branje obavljaju ručno, što se u potpunosti kosi s današnjom praksom velikih kompanija.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay