Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
22,69 Kn
    
Jabuka i cimet marmelada
Jabuka i cimet marmelada
Sastojci:  jabuke (80%), smeđi šećer (20%), limun, cimet, vanilija.
Pakiranje:  210 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Niskokalorična ekstra domaća marmelada od jabuka s dodatkom cimeta, proizvedena od ekološki uzgojenih jabuka s Čučerja. Ne sadrži nikakve aditive, umjetne boje i konzervanse.Marmelada od jabuka i cimeta inspirirana je okusima djetinjstva, posebice toplom maminom štrudlom od jabuka. Kao i štrudla, i ova je marmelada dobrodošla u svako doba dana i godine. Marmelada je proizvod odgovarajuće želirane konzistencije proizveden od jedne ili više vrsta citrus voća: voćne pulpe, voćne kaše, voćnog soka, vodenog ekstrakta i kore te šećera i vode. Količina citrus voća upotrebljena za proizvodnju 1000g konačnog proizvoda ne smije biti manje od 200 g. Proizvedeno od 80g voća na 100g proizvoda.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  SMID t.o.
Adresa:  Tome Matića 1, Zagreb, 10 000
 
 
Zagrepčanka Mirjana Strancarić i njezina obiteljska tvrtka SMID (početna slova: Strancarić – Mirjana – Ivan, suprug – Dora, kći) oslonjena na stari obiteljski jabučnjak u Čučerju od 2002. proizvodi višekratno za kakvoću nagrađivan ekološki jabučni ocat (sam te aromatiziran češnjakom, bosiljkom, majčinom dušicom, ružmarinom i hrenom), zatim bukovače marinirane u njemu, vatreni jabučni chutney, marmeladu od jabuka i karamela, džem od jabuka i naranče, zagrebačku marmeladu, niskokaloričnu ekstra domaću marmeladu od jabuka s okusom lavande i drugo, a jedan od izuzetno dobro prihvaćenih originalni je proizvod te maštovite i poduzetne inženjerke biotehnologije i obrtnice – hrenada. To je ribani hren s, dakako, jabučnim octom, maslinovim uljem, limunom, solju, bijelim paprom i smeđim šećerom. Lansirala ga je uoči Uskrsa 2008. i priprema ga u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay