Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
12,00 Kn
    
Ječmena kaša
Ječmena kaša
Sastojci:  oljušteni eko ječam.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i prozračnom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  04.02.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Zbog bogatog sadržaja hranjivih tvari i povoljnog djelovanja na zdravlje preporuča se što češće konzumirati eko ječam kao cjelovitu žitaricu, juhu ili kao napitak. Osim toga, ječam možete dodati i varivima kojima će dati dodatnu aromu. Ječam ima znatan udio prehrambenih vlakana, zbog čega pospješuje probavu i održava povoljnu ravnotežu crijevne mikroflore. Ječmena sluz koja nastaje pri kuhanju oljuštenog zrna vrijedna je dijetalna hrana u bolestima grla i želuca. Koristan je u prehrani osoba s bolesnim želucem, rekonvalescenata, djece i starijih osoba. Posebno se sprema od oljuštenog ječma kašica za privikavanje djece starije od 6 mjeseci na kašastu hranu, bilo da je rijeć o kašici kukuruza, ječma, zobi, raži ili pšenice. Sjemenke se namoće preko noći da omekšaju, zatim se usitne u električnoj sjeckalici i kuhaju dok ne postanu posve mekane. Mogu se pripremiti i s mlijekom.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay