Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
35,00 Kn
    
Kruškin senf
Kruškin senf
Sastojci:  kruške 65%, jabučni ocat, sol, jabučni sok, začini, gorušica, šećer, sol.
Pakiranje:  200 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 20 dana.
Najbolje upotrijebiti do:  26.01.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Kruškin senf spaja okuse sjemenki gorušice i domaćih krušaka, nezamjenjiv je dodatak mesu, salatama i juhama, vrhunska poslastica na Vašem stolu te najslasniji poklon za Vaše prijatelje jer ''nismo mi s kruške pali!'':)
Proizvođač:
Naziv:  Sakowski d.o.o.
Adresa:  Hudovo 5, Rakovec 10347
 
 
Green Friends je poljoprivredna tvrtka koja se bavi proizvodnjom EKO hrane. U prvom redu stoji uzgoj svježeg začinskog i ljekovitog bilja. Green Friends je obiteljski posao. Gospođe Ruth i Nevenka te Filip, Ivana i Iva svakodnevno rade na tome da začini koje Vi konzumirate budu vrhunske kvalitete. Uz samu obitelj tvrtka uvijek zapošljava i nekoliko radnika. Green Friends svoje glavne proizvode, a to su svježi začini, proizvodi na 1000m2 najmodernijeg plasteničkog prostora u Hrvatskoj. Uz začine proizvode se i neke sorte povrća te egzotičnog voća. Taj se dio proizvodnje odvija na poljima oko plastenika. Naše poduzeće svakim danom proširuje svoju proizvodnju i ponudu. Nadamo se da ćete Vi, kao i puno ljudi koji već kupuju naše proizvode, prepoznati našu kvalitetu, a time i upoznati mnoštvo dobrih okusa.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay