Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
90,00 Kn
    
Liker od lavande Sempervivum
Liker od lavande Sempervivum
Sastojci:  rakija komovica, macerat cvijeta lavande, šećer, voda. Udio alkohola 20%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Lavanda je mediteranska biljka koja se upotrebljava već preko 2000. godina. Poznato je da su još stari Grci prepoznali blagotvorna ljekovita svojstva ove posebne biljke. U svijetu postoji preko 30 vrsta lavande. Za proizvodnju ovog likera odabrani su samo najbolji cvjetovi divlje samonikle lavande. Sjedinjenjem rakije komovice te cvijeta divlje lavande uz dugo odležavanje dobiva se nevjerojatan okus i miris lavande, koji u početku konzumacije daje lagani okus kamilice, dok se nakon nekoliko sekundi pojavljuje blagi i ugodan okus cvijeta lavande. Liker od lavande nazivamo i anti stres liker jer dokazano je da cvijet lavande pozitivno utječe na smanjenje stresa. Liker od lavande preporučuje se piti rashlađenog.
Proizvođač:
Adresa:  Veleniki 22, Poreč 52440
 
 
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay