Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
20,50 Kn
    
Nektar mrkva i jabuka Veselić
Nektar mrkva i jabuka Veselić
Sastojci:  voda, mrkva* (20%), jabuka* (20%), smeđi šećer, regulator kiselosti (limunska kiselina). Sastojci označeni s * su iz EKO uzgoja.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Najbolje upotrijebiti do:  09.04.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Sok od mrkve i jabuke proizveden je kuhanjem svježe propasirane ekološke mrkve i jabuke u vakumskom uparivaču kako bi se zadržalo što više vitamina i minerala, čime se postiže vrhunska kvaliteta. Važniji sastojci jabuke su pektini i vitamin C, dok je mrkva značajan izvor beta-karotena (najveći biljni izvor vitamina A). Gotov proizvod je guste kašaste konzistencije i spreman je za direktnu konzumaciju. Pasteriziran, bez konzervansa.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Veselić
Adresa:   Vukovarska 24, Novo Selo Palanječko 44000
 
 
Ponukani vremenom u kojem živimo i sve većim zagađenjem, odlučili su barem malo pridonijeti očuvanju prirode i svojim primjerom potaknuti ljude na razmišljanje o načinu života. Ekološkom proizvodnjom se bave već 4 godine i cijelokupno gospodarstvo su podredili ekološkoj proizvodnji. Počeli su sa uzgojem jagoda, a zatim i ostalog voća i povrća. U kolovozu 2011. godine izvršili su i registraciju Pogona za preradu voća i povrća u pekmeze, džemove, ajvare i sl. Prošle godine na Festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku osvojili su zlatnu medalju za Pekmez od šljiva i srebrnu medalju za Pekmez od šljiva i zelene rajčice. Raspolažu i s tradicionalnom posavskom kućom, koja je preuređena za potrebe seoskog turizma, u selu Mužilovčica sa željom da tamo gostima osim smještaja ponude i ekološke proizvode, kako svoje, tako i ostalih članova udruge „Izvor“.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay