Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
115,00 Kn
57,50 Kn
    
Propolis krema BioRad
Propolis krema BioRad
Sastojci:  ekstra djevičansko maslinino ulje, voda, emulgator, med, otopina propolisa, glicerol, eterična ulja kamilice i lavande, prirodni konzervans.
Pakiranje:  50 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Pospješuje zarastanje manjih ozljeda, ogrebotina i rana na koži, zacjeljuje opekline, umiruje iritiranu i opečenu kožu nakon dužeg boravka na suncu,umiruje pelenski osip, i sprječava njegovo nastajanje, ubrzava zacjeljivanje i suprinfekciju kod herpesa i inficiranih uglova usana (tzv. žvala), smanjuje svrbež i iritaciju, omekšava tvrdu kožu na laktovima i petama. Aktivni prirodni sastojci kreme na bazi propolisa hrane i omekšavaju kožu,te imaju blago antibiotičko djelovanje. Redovitom primjenom može pomoći kod tvrdokornih lišajeva, kroničnih ekcema i nekih oblika psorijaze. Propolis u kombinaciji s medom pospješuje prokrvljenost i bržu izmjenu tvari u stanicama, a rezultat toga su obnova površinskih stanica kože i brže zacjeljivanje ozljeda na njoj. Lagano umasirati, postupak ponavljati po potrebi. Doziranje i primjena: odrasli i djeca (starija od 5 godina) kremu lagano razmazati na željeno mjesto u tankom sloju 3-5 puta dnevno. Krema se primjenjuje površinski, nanošenjem na kožu.
Proizvođač:
Naziv:  BioRad
Adresa:  Avenija Marina Držića 8, Zagreb 10000
 
 
Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju bolesti. Organizam se ne može naviknuti na pčelinje proizvode, pa da oni prestanu djelovati. Vrijednost i značaj apiterapije su u tome što je ona potpuno prirodan način liječenja, nema štetnih utjecaja, a kontraindikacije se javljaju vrlo rijetko. Izrada apiterapijskih pripravaka na bazi pčelinjih proizvoda individualno za svakoga klijenta prema željama, potrebama ili zdravstvenim tegobama. Apiaromaterapija - kreme u kojima je sjedinjena snaga pčelinjih proizvoda i eteričnih ulja. Gordana Hegić - apiterapeut, doktorandica na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, stručna suradnica Katedre za pčelarstvo (rad u laboratoriju i znanstveni rad). Od 2007. godine stalni član ocjenjivačkog tima senzoričkog ocjenjivanja meda na natjecanjima u Hrvatskoj. Predavačica za pčelarske udruge i građanstvo s temama o svakodnevnoj upotrebi pčelinjih proizvoda, kao i primjeni pčelinjih proizvoda u kozmetici- njezi kože. Nakon dugogodišnjeg rada i istraživanja pčelinjih proizvoda nastale su potpuno prirodne kreme na bazi maslininog ulja, pčelinjeg voska, meda, propolisa i eteričnih ulja, bez dodataka konzervansa, punila, umjetnih mirisa i boja.Receptura kao i postupak proizvodnje zaštičeni su u Zavodu za intelektualno vlasništvo RH, što govori o činjenici da su kreme jedinstven i inovativan proizvod u Hrvatskoj. Svi proizvodi i pripravci vezani uz apiterapiju i apiaromaterapiju plod su dugogodišnjeg učenja i rada, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i dokaza o najstarijem načinu liječenja upotrebom pčelinjih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay