Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
88,99 Kn
    
Rakija od rogača PZ Prijatelji Lastova
Rakija od rogača PZ Prijatelji Lastova
Sastojci:  Carob. Baza: komovača. Alk. min. 38,5%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Tamo na brdu čim sunce dotakne zemlju, pomiluje rogač koji širi opojni miris. Ubran je za Vas i poslužen u tekućem obliku. Domaća rakija proizvedena od domaćih rogača s otoka Lastova prema tradicionalnoj otočkoj recepturi prema karakterističnom postupku s dozrijevanjem na suncu. Za proizvodnju ove rakije koristi se osušeni rogač, koji sadrži velik postotak šećera te razna eterična ulja i druge smolaste tvari koje daju karakterističan miris i okus.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Brune Bušića 2, Otok Lastovo 20290
 
 
Pz Prijatelji Lastova je udruga koju su osnovali sedmero lastovskih zadrugara, redom volontera. Kod starijih otočana prikupili su recepturu za džemove koji se baziraju isključivo na šećeru i voću koje dozrijeva te sezone, a kod “Prijatelja Lastova” umjetni aditivi strogo su zabranjeni. Osim priprave slatkih namaza, “Prijatelji Lastova” pročuli su se i po rakijama, čiju aromu poboljšavaju dodatkom rogača, latica ruže centofolije i aromatičnog bilja koje prethodno sami beru. Zadrugari su ponudu proširili za još dvije salate koje idu kao prilog slanim jelima, kapare i motar/petrovac, koji rastu po kamenu i morskim hridima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay