Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
40,00 Kn/kg
    
Sjemenke lana Siladi
Sjemenke lana Siladi
Sastojci:  međimurski lan (smeđi) iz ekološkog uzgoja.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Sjemenke lana sve se više preporučuju za konzumaciju u zdravoj prehrani zbog svojstava koja posjeduju. To su prije svega masne kiseline (omega 3, 6, 9) i palmitinska kiselina. Osim toga, bogate su vitaminima B1, B2, C i mineralima selenom, kalcijem, bakrom, cinkom, željezom. Sjemenke su također bogate vlaknima koja poboljšavaju probavu i ligninom koji je snažan antioksidans. No, da bi ih čovjekov metabolizam mogao iskoristi potrebno ih je prethodno samljeti. Zbog snažne vanjske ljušture, u izvornom stanju je teška apsorpcija u čovjekov organizam.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Ruđera Boškovića 70, Kotoriba 40329
 
 
OPG Nikola Siladi već se dugi niz godina bavi ekološkom proizvodnjom žitarica i uljarica te bučinog i suncokretovog ulja po starom tradicijskom receptu, a moto pod kojim tvrtka posluje i razvija svoju proizvodnju glasi "od polja do stola". Drugim riječima tvrtka na vlastitim poljima proizvodi potrebnu sirovinu: bučine sjemenke, proteinski suncokret, kukuruz za kokice, ječam, zob, repica, soja, heljda i kamilica. Koju potom distribuira u sirovom obliku ili prerađuje u gotove proizvode kao što su ulja i brašno.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay