Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
18,50 Kn
    
Svježi kravlji sir Bistrović
Svježi kravlji sir Bistrović
Sastojci:  pasterizirano kravlje mlijeko, mljekarska kultura, sirilo, kalcijev klorid. Sadrži min 20% m.m. u suhoj tvari. Bez konzervansa.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do:  13.07.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Za razliku od tradicionalnog svježeg sira koji se radi samo od sirovog mlijeka i iznimno je kratkog roka trajanja, svježi sir s gospodarstva Bistrović zapravo je okusom i teksturom najviše nalik posnom siru. No, ništa manje fin - zapravo itekako ukusan, okrepljujuć, uz žlicu kiselog vrhnja pretvara se u pravu gastro poslasticu!
Proizvođač:
Naziv:  Mljekara Marina
Adresa:  Varaždinska 94b, Gornje Vratno 42208 Cestica
 
 
P.G. Bistrović - Mljekara Marina svojim je radom započela krajem 2010. godine. Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda dobiva se preradom mlijeka s isključivo vlastite farme mliječnih krava. Riječ je o 100% domaćem proizvodu koji ne sadrži konzervanse ni umjetne dodatke. Za potrebe mliječne farme Obiteljsko gospodarstvo Bistrović obrađuje 15 hektara vlastite zemlje, a u zakupu je i 12 hektara državnog zemljišta te oko 20 hektara od fizičkih osoba. U pristupu uzgoju životinja koristi se isključivo otvorena ispaša kada to sezona i vrijeme dopušta a u gnojenju i obradi tla nastoji se isto obavljati na što prirodniji i održiviji način. Na gospodarstvu je uz članove obitelji, Mirjanu, Stjepana i sina Luku zaposleno sedam ljudi, povremeno pripomognu i sin Tomislav koji studira u Križevcima i Marina koja polazi OŠ Cestica, a svakom uspjehu raduju se i baka Marija i djed Josip.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay