Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
18,79 Kn
    
Tjestenina od pira - makaroni Eko - Jazo
Tjestenina od pira - makaroni Eko - Jazo
Sastojci:  pir krupica integralna, voda po potrebi. Ne sadrži jaja.
Pakiranje:  400 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati u prozračnom i suhom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  02.09.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Izrađena od povijesne i iznimno ukusne žitarice znane kao dinkel ili pir, ova tjestenina sadrži visoki udio vlakana i proteina. Blagog je orašastog okusa. Lakše je probavljiva nego tjestenina bazirana na regularnoj pšenici. Tjesteninu od ove izvanredne žitarice možete upotrijebiti u svim receptima s tjesteninom, kao zamjena za pšeničnu. Također, preporučuje se osobama koje pate od probavnih problema, artritisa, migrene, te raznih vrsta kožnih iritacija i alergija. Upravo zato što je dinkel bogat proteinima koji sadrže svih od 8 esencijalnih aminokiselina iznimne važnosti za ljudsko tijelo. Te aminokiseline ljudsko tijelo ne može sintetizirati, a potrebne su za održavanje homeostaze ljudskog organizma. Budući da ipak sadrži gluten, osobe alergične na gluten moraju biti na oprezu.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay