Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
130,00 Kn
    
Ulje crnog kima Organica Vita
Ulje crnog kima Organica Vita
Sastojci:  hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima.
Pakiranje:  250 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Hladno prešano ulje crnog kima sadrži više od 100 sastojaka, kao što su eterična ulja, elementi u tragovima, vitamini i enzimi. Ulje crnog kima je i važan izvor mnogih drugih aktivnih tvari, od kojih treba posebno izdvojiti thymochinon koji ublažava preveliku kiselost organizma, smanjuje kolesterol, pomaže kod problema s probavom, a zahvaljujući visokom sadržaju prostaglandina E1 i E3 ulje crnog kima opušta bronhije i olakšava disanje. Znanstvenici su dokazali da ulje crnog kima obnavlja oštećene stanice čitavog organizma (najveću ulogu u tome imaju esencijalne aminokiseline, prije svega alfa i gama linolenska) pa se preporuča za očuvanje dobrog zdravlja. Budući da konzumiranje ulja crnog kima ponovno uspostavlja ravnotežu imunološkog sustava, vrlo je dobar saveznik u borbi protiv bolesti. Zbog svih dobrobiti, crni kim se smatra prirodnim antibiotikom koji nema štetnog utjecaja na organizam. Oralnim putem uzima se u dozi od 1/2-1 čajne žličice 1-2x dnevno nakon obroka.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Vranesevci 2a, Čađavica 33523
 
 
Organica Vita je poljoprivredni obrt osnovan 2010. godine, kao proširenje OPG Lazić, osnovanog 1999. godine. Osnovne djelatnosti poljoprivrednog obrta Organica Vita su organski uzgoj uljarica, ljekovitog bilja i proizvodnja hladno prešanih ulja. Proizvodnja ljekovitog bilja i uljarica se trenutno odvija na 9 ha vlastitih i 50 ha zakupljenih poljoprivrednih površina. Od ukupne površine, 53 ha ima europski ekološki certifikat. Djelatnost poljoprivrednog obrta obavlja se u selu Vraneševci, općina Čađavica, Virovitičko - podravska županija. Od svog osnivanja Organica Vita stalno bilježi rast proizvodnje i usluga.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay