Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Izjava o privatnosti

Domaće i fino d.o.o.  obvezuje se:

*pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje obaveza tvrtke prema istima

*informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajući kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste ljudi koja se koristi za marketinške kampanje

*čuvati podatke o korisnicima koji su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Domaće i fino d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kao korisnik internetske trgovine dužni ste čuvati svoje pristupne podatke te ograničiti pristup svojem računalu. Pristupne podatke ne smijete dijeliti s drugim osobama.

Korištenje kolačića

Na internetskim stranicama naše trgovine primjenjujemo kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja internetskih stranica naše trgovine. Nastavkom korištenja Fino.hr internet stranica pristajete na primjenu kolačića.

Kolačići na internetskim stranicama naše trgovine koriste se za prijavljivanje korisnika u sustav naše trgovine, odabir valute u trgovini i spremanje odabranih proizvoda u košaricu.

Naše internetske stranice mogu dozvoliti kolačiće trećih strana i to Google Analytics-a i Olark Online podrške za klijente kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Kolačiće trećih strana ne kontroliramo.

 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay