Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Upute

     Registracija

Kupovina u internetskoj trgovini ne zahtijeva registraciju. Narudžbu je moguće izvršiti na sljedeći način:

 • kao kupac gost
 • kao registrirani korisnik

Kupac gost obvezan je ispuniti osobne podatke tijekom procesa naručivanja.
Registrirani korisnik obvezan je izvršiti detaljnu registraciju odabirom opcije Registriraj se na početnoj stranici.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koji su uneseni prilikom registracije, registrirani korisnik može pristupiti svojem korisničkom računu, pravovremeno ažurirati podatke i time nas obavijestili o nastalim promjenama.

Kupcem može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja.


Proces narudžbe

Proces narudžbe u sklopu trgovine sastoji se od 4 koraka koje je potrebno proći bez obzira na način plaćanja i vrstu isporuke. Prelazak s jednog koraka na drugi vrlo je jednostavan i u svakom trenutku postoji mogućnost povratka na prethodni korak ukoliko se dogodi neka poteškoća prilikom procesa naručivanja.

Kod kupovine određenih namirnica čija se cijena formira prema težini, kupac ima mogućnost odabira odgovarajuće kilaže željenog proizvoda koja je taj dan dostupna u trgovini. Pritom kupac automatski ima uvid u konačnu cijenu odabranog proizvoda i time i točan iznos cijele narudžbe bez naknadnih kalkulacija. Ukoliko je u trenutku narudžbe određeni proizvod označen u trgovini kao ''nedostupan'', kupac ima mogućnost isti ''rezervirati'' putem obrasca za predbilježbu. Sustav će naknadno automatski obavijestiti kupca čim proizvod bude raspoloživ.

Završetak narudžbe potvrđuje se porukom na zaslonu i primanjem obavijesti putem automatskog e-maila. Vrijeme isporuke je minimalno sljedeći radni dan za područje Hrvatske dok je za narudžbe izvan RH, dostava 1-5 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji dostave.

U nastavku su opisani detaljni koraci procesa narudžbe putem internet trgovine:

Korak 1 – ukoliko još niste registrirani, možete kreirati korisnički račun klikom na Registriraj se ili upisom svoje e-mail adrese i lozinke, ukoliko ste već registirani kupac trgovine.
Nakon obavljene prijave u sustav ili registracije možete pristupiti sljedećem koraku - kreiranju Vaše narudžbe.

Na svaki sljedeći korak u procesu narudžbe prelazi se odabirom tipke Nastavi.

Korak 2 – u ovome koraku potrebno je izabrati željenu metodu dostave te ispuniti odgovarajuće podatke vezane uz narudžbu, način plaćanja te ostale poželjne komentare i prijedloge. Da biste pristupili sljedećem koraku potrebno je pročitati Uvjete korištenja te potvrditi iste odabirom "Pročitao sam i slažem se sa Uvjetima korištenja". Odabirom opcije Nastavi prelazi se na sljedeći korak. 

Korak 3 – treći korak prikazuje sve podatke iz narudžbe: način plaćanja, podatke o primatelju i kupcu, Vašu košaricu te ostale relevantne informacije. Odabirom opcije Naruči potvrđuje se narudžba i šalje na obradu. *

*Ukoliko je odabrana kreditna/debitna kartica kao metoda plaćanja, naš će Vas sustav automatski preusmjeriti na zaštićenu stranicu gdje se obavlja proces plaćanja. 

Korak 4 – nakon što ste potvrdili narudžbu, na Vašem će se zaslonu pojaviti informacija da je narudžba zaprimljena, dok ćete putem e-maila dobiti istu obavijest o potvrdi s njezinim osnovnim detaljima.

Klikom na Nastavi vratit ćete se na početnu stranicu internet trgovine.

 

Način plaćanja

 • Pouzećem: naručeni proizvodi plaćaju se gotovinom pri preuzimanju/kupovini robe. Vrijedi isključivo unutar RH.
 • Uplatom na račun: preporuča se fizičkim osobama (internet bankarstvo, uplata u banci, pošti, FINI). Odabirom ove metode plaćanja, nakon što naruči proizvode, kupac će primiti e-mail s potvrdom narudžbe s ponudom za plaćanje. Nakon uspješno obavljenog plaćanja, potrebno je putem e-maila ili faxa dostaviti potvrdu o uplati kako bi roba bila isporučena na vrijeme. *Za uplate iz inozemstva troškove transakcije (OUR) u potpunosti snosi kupac.
 • Virmanom: preporuča se svim pravnim osobama kojima je potreban R1 račun. Odabirom ovog  načina plaćanja, nakon što naruči proizvode, kupac će primiti e-mail s potvrdom narudžbe s ponudom za plaćanje,  dok će naš tim nakon utvrđene uplate dostaviti robu i R1 račun. Nakon uspješno obavljenog plaćanja, potrebno je putem e-maila ili faxa dostaviti potvrdu o uplati kako bi roba bila isporučena na vrijeme.*
 • Kreditnom/debitnom karticom prilikom dostave: preporuča se pravnim i fizičkim osobama koje koriste kreditne i debitne kartice za plaćanje računa. Navedeni oblik plaćanja vrijedi isključivo unutar vlastite dostavne zone. Plaćanje se vrši na lokaciji dostave putem mobilnog POS sustava, prihvaćene kartice su: MasterCard®, Maestro®, American Express, Visa, Visa Electron i Diners.
 • Kreditnom/debitnom karticom putem internet trgovine: preporuča se pravnim i fizičkim osobama koje prakticiraju plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama putem interneta. Minimalni iznos narudžbe za prihvat ovakvog oblika plaćanja mora biti veći ili jednak 55 HRK. Plaćanje se vrši online putem usluge Raiffeisen Bank Austria e-ToMiTreba!!Prihvaćene kartice:MasterCard®, Maestro®, Visa i Visa Electron.
  Zavisno o vrsti kartice, za vrijeme procesa online plaćanja, biti će potrebno navesti sljedeće podatke: Autentične podatke o kartici (broj kartice, period valjanosti, e-mail, troznamenkasti sigurnosni kod, ime i prezime vlasnika, adresa) te zavisno o banci i vrsti kartice i sigurnosni kod za plaćanje iz tokena.
  Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li je Vaša kartica potvrđena od strane banke za transakcije na internetu.

 

*IBAN broj računa kod Erste & Steiermarkische Bank : HR28240220061100569672              

 Swift code (BIC):  ESBCHR22

                                 

Sigurnost internetskog plaćanja

RBA jamči sigurnost internetske kupovine zahvaljujući primjeni tzv. 3D sigurnosnih standarda propisanih od strane Visa Internationala (Verified by Visa) i MasterCard Worldwide (MasterCard Secure Code). 3D Secure svjetski je sigurnosni standard koji omogućava autentikaciju korisnika kartice. RBA e-ToMiTreba!! rješenje koristi SSL kriptiranje s 2048 bitnim ključem. Na ovaj način odgovorilo se najvećem izazovu trgovanja putem Interneta te se smanjila vjerojatnost zlouporabe kreditnih kartica.

 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta