Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
100,00 Kn/kg
    
Domaća slanina Ferbežar
Domaća slanina Ferbežar
Sastojci:  svinjska potrbušina, kuhinjska sol, češnjak. Dimljeni proizvod.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  28.06.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Prava domaća slanina kakvu su spravljali naši stari. Sirovina korištena u proizvodnji dolazi od mesa crnih slavonskih svinja, uzgajanih na otvorenom uz kontrolirani nadzor na gospodarstvu Ferbežar. Kvaliteta ''od polja do stola'' garantira najveće standarde u proizvodnji ove suhomesnate delicije.
Proizvođač:
Adresa:  Ruđera Boškovića 7, Otok 32252
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar iz Otoka diči se svojim tradicionalnim slavonskim proizvodima pripremljenim na tradicionalni način uz moderan pristup i tehnologiju. Kako bi kvaliteta proizvoda bila visoka, koriste se najkvalitetnije sirovine od mesa crnih slavonskih svinja i to križanih sa mesnatim pasminama (Durok, Yorkshire) uzgojenih na imanju uz rub hrastove šume u prirodnim i ekološkim uvjetima. Tov na otvorenom odvija se uz stalni veterinarski nadzor te bez liječenja antibioticima. Prosječno trajanje tova je 12-15 mjeseci, težina svinja od 160-200 kg, visokokvalitetna hrana sa 20% udjela djeleteline Lucerke, bez dodataka ili primjesa hrani. Prehrana se odvija s posebnim naglaskom na pružanje kvalitetne i cjelovite prehrane uz vrhunske i kvalitetne žitarice, koriste se svježa i sušena djetelina, kukuruz, ječam, pšenica, soja, suncokret BEZ primjesa i umjetnih dodataka za rast. Takvom prehranom se stvara vrhunska kvaliteta mesa koja i nakon obrade i sušenja u sebi ne sadrži štetne tvari kao što su antibiotici, nitrati, polifosfati te gluten i sl. Ispunjava sve ekološke standarde. Proizvodi su također proizvedeni sa ekološkim začinima proizvedenim na obiteljskim gospodarstvima na slavonskim poljima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay