Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
9,00 Kn
    
Kiselo vrhnje Bistrović
Kiselo vrhnje Bistrović
Sastojci:  pasterizirano, nehomogenizirano vrhnje, mljekarska kultura, mliječni proteini. Sadrži 20% m.m. Ne sadrži konzervanse.
Pakiranje:  200 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do:  17.08.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Kiselo vrhnje je blago kiselkastog okusa, specifične arome i odlično se slaže s kuhanim jelima, umacima i raznim prilozima. Vrhnje se dobiva koncentriranjem masti iz mlijeka, dok je kiselo pasterizirano vrhnje proizvod dobiven fermentacijom pasteriziranog vrhnja s dodatkom bakterija kiselo mliječnog vrenja koje ostaju nakon proizvodnje maslaca. Domaći sir s vrhnjem je izvrstan obrok koji savršeno krijepi i osvježava te ga posebno preporučujemo mladima u razvoju. Dobre će domaćice znati ovaj proizvod iskoristiti kao dodatak kod pripreme bezbroj vrsta slatkih i slanih jela. NAPOMENA: pošto je riječ o svježem proizvodu, isporučuje se najranije petkom i subotom uz prethodnu predbilježbu (ukoliko je u internetskoj trgovini naveden kao ''nedostupan'').
Proizvođač:
Naziv:  Mljekara Marina
Adresa:  Varaždinska 94b, Gornje Vratno 42208 Cestica
 
 
P.G. Bistrović - Mljekara Marina svojim je radom započela krajem 2010. godine. Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda dobiva se preradom mlijeka s isključivo vlastite farme mliječnih krava. Riječ je o 100% domaćem proizvodu koji ne sadrži konzervanse ni umjetne dodatke. Za potrebe mliječne farme Obiteljsko gospodarstvo Bistrović obrađuje 15 hektara vlastite zemlje, a u zakupu je i 12 hektara državnog zemljišta te oko 20 hektara od fizičkih osoba. U pristupu uzgoju životinja koristi se isključivo otvorena ispaša kada to sezona i vrijeme dopušta a u gnojenju i obradi tla nastoji se isto obavljati na što prirodniji i održiviji način. Na gospodarstvu je uz članove obitelji, Mirjanu, Stjepana i sina Luku zaposleno sedam ljudi, povremeno pripomognu i sin Tomislav koji studira u Križevcima i Marina koja polazi OŠ Cestica, a svakom uspjehu raduju se i baka Marija i djed Josip.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay