Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
13,00 Kn
    
Energetska pločica lješnjak i šljiva First In The Raw
Energetska pločica lješnjak i šljiva First In The Raw
Sastojci:  suho voće 60% (šljive, datulje, grožđice); orašasto voće 37% (lješnjak); amarant, klinčić, sok limuna, đumbir. Može sadržavati i ljuske orašastih plodova te koštice.
Pakiranje:  50 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na tamnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  08.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
First In The Raw energetske su prehrambene pločice nastale miješanjem orašastih plodova, suhog voća i začina. Dobar su izbor međuobroka ili obroka prije te poslije fizičkih aktivnosti. Potpuno su prilagođene pravilnoj prehrani, a radi se o sirovim proizvodima bez mlijeka i mliječnih proizvoda, bez aditiva, glutena i dodanih šećera što ih čini prikladnim i za vegansku prehranu. Nastaju iz najprobranijih proizvoda hrvatskih i slovenskih obiteljskih gospodarstava okrunjenih najvišim ekološkim standardima.
Proizvođač:
Naziv:  First In d.o.o.
Adresa:  Šet. I. G. Kovačića 4, Rijeka 51000
 
 
First in the Raw je projekt koji je nastao iz želje i potrebe za raznovrsnom zdravom prehranom koja će biti dostupna uvijek i svuda. Oslobodili smo maštu i rezultat je FIRST in the RAW - NUT BAR. Zdrav snack ili užina, "energetska pločica", napravljena od orašastih plodova, suhog voća i začina. Sve namirnice su pažljivo odabrane i među njima nema soje, rafiniranog šećera, visoko fruktoznog kukuruznog slada te umjetnih konzervansa i aditiva, glutena. Primjeren je za sve koji žele jesti nešto zdravo. I kako mašti nema kraja, a njihova stvaralačka družina jako voli slatko, i naravno sve vrste kolača, osmislili sui FIRST in the RAW – CAKE: sirove torte koje pripremamo bez mliječnih proizvoda, ulja, jaja, dodanog šećera i glutena. Njihova želja je pripremati (i jesti) genetski nemodificiranu hranu te poticati sadnju autohtonih hrvatskih sorti badema, lješnjaka, oraha i voća. Cilj im je prijeći granice poznatih okusa a najveći nam je izazov stvarati nove linije NUT BAR-a nezaboravnog okusa koji će proizlaziti iz proizvoda hrvatskih OPG-a i njihove želje da budemo “slatki, a zdravi”.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay