Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
60,00 Kn
    
Hladno prešano ulje bundeve Organica Vita
Hladno prešano ulje bundeve Organica Vita
Sastojci:  100% hladno prešano
Pakiranje:  250 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i hladnom mjestu
Najbolje upotrijebiti do:  15.11.2017.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Ulje bundeve dobiveno je postupkom hladnog prešanja. Ulje je tamno zelene boje, a bogat je izvor esencijalnih masnih kiselina omega-3 i omega-6, kao i vitamina i minerala. Sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, i K, kao i minerale željeza, cinka, kalija i magnezija. Ulje bundeve mnogi smatraju jednim od najukusnijih ulja i ima široku primjernu u kulinarstvu: kao salatno ulje, dodatak varivima i umacima i desertima. Zbog svog blagotvornog sastava ulje bundeve je odličan saveznik u podizanju cjelokupnog imuniteta organizma.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Vranesevci 2a, Čađavica 33523
 
 
Organica Vita je poljoprivredni obrt osnovan 2010. godine, kao proširenje OPG Lazić, osnovanog 1999. godine. Osnovne djelatnosti poljoprivrednog obrta Organica Vita su organski uzgoj uljarica, ljekovitog bilja i proizvodnja hladno prešanih ulja. Proizvodnja ljekovitog bilja i uljarica se trenutno odvija na 9 ha vlastitih i 50 ha zakupljenih poljoprivrednih površina. Od ukupne površine, 53 ha ima europski ekološki certifikat. Djelatnost poljoprivrednog obrta obavlja se u selu Vraneševci, općina Čađavica, Virovitičko - podravska županija. Od svog osnivanja Organica Vita stalno bilježi rast proizvodnje i usluga.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay