Informacije o dostavi
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom u I zonu ili osobnim preuzimanjem je 35 €.
Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.

Domaća pečenica / laks kare

8,00 

Sastojci: svinjska leđa bez kosti, morska sol, češnjak, papar. Prirodno dimljeno. Bez konzervansa i aditiva.
Pakovanje: cca 350 – 500 g, vakumirano
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C
Dostupnost: Dostupno

Cijena: 20 €/kg

Obriši
Dostava info:
Minimalna vrijednost narudžbe za kupovinu s dostavom ili osobnim preuzimanjem je 35 €. Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu u II zonu je 70 €.
SKU: N/A
Kategorije: ,

Svinjska pečenica ili laks kare dio je svinjskih leđa bez kosti kojeg najčešće upotrebljavamo kao suhi narezak u sendvičima, pizzama, tjestenini ili kao dodatak omletu na tavi. Dio je mesa koji sadrži malo masnoće pa se preporučuje svima koji paze na unos kalorija. Umjerene je slanosti, prirodno ga dimimo bukovim drvom, nije ga potrebno prethodno kuhati niti peći. Ne sadrži konzervanse i nitritne soli pa je tamnjenje proizvoda s vremenom prirodan proces.

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr

Kninski trg 7, 10000 Zagreb

Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. (Fino.hr) a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja, ovaca i peradi. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental, Herefford te istoimene križane pasmine. U prehrani životinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. Uz online prodajno mjesto, tvrtka posjeduje i mesnicu na Trgu Francuske Republike 6 u Zagrebu, na popularnom Kegliću. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
Težina

400

Dostava

Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.