Eko mesnica - rezervacija, plaćanje i dostava

Poštovani kupci,

u našoj Eko mesnici možete kupovati na više načina zavisno Vašim potrebama i navikama.

Možete nas posjetiti u maloprodajnim poslovnicama na Trgu Francuske Republike 6 i Vojina Bakića 1 ili naručivati online iz udobnosti vlastitog doma s osiguranom dostavom na adresu.

Mesnica br. 1 - Trg Francuske Republike 6

Na Trgu Francuske Republike 6, na popularnom Kegliću, blizu istoimenog kultnog kafića, s pogledom na rukometni teren i dječji park smjestila se naša prva mesnica. Izdaleka ćete nas lako prepoznati po tendi losos boje. Slijepa ulica u kojoj smo smješteni je mirna, slabo prometna te lako dostupna za dolazak autom ili pješice. Često se nađe i slobodno parkirno mjesto no ako ga i nema, stati na par minuta ispred same mesnice autom nikome neće izazvati probleme.

Očekuje Vas svakodnevno svježe meso naših ekoloških proizvođača te razne ostale suhomesnate i prerađene delikatese i naši ljubazni i uslužni mesari. Za kupovinu u mesnici nije potrebna rezervacija već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Mesnica djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama. Uz gotovinsko plaćanje, dostupno je i plaćanje debitnim i kreditnim karticama (Maestro, Visa, Visa Electron, Mastercard). Ukoliko namjeravate naručivati i preuzimati naručeno u mesnici na Trgu Francuske Republike 6 obratite nam se na kontakt u nastavku.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 4579 710

Mesari: Maja i Dominik

 

Mesnica br 2. - Vojina Bakića 1

U Novom Zagrebu, blizu Bundeka, u kvartu Središće, smjestila se naša druga mesnica. Površinom i ponudom veća je i bogatija od naše prve poslovnice; uz svježe meso naših ekoloških proizvođača i mesne delikatese iz naše prerade u ponudi možete pronaći i domaće vrhunske autohtone sireve, rezani pršut od domaćih svinja, svježu tjesteninu, umake, namaze, domaći kruh chefa Tvrtka Šakote iz bistroa Salo, ekološka jaja te razne ostale namirnice malih hrvatskih proizvođača.

Nalazimo se kraj trgovine Interspar a dolazak autom i parkiranje ispred objekta je moguće.

Za kupovinu u mesnici nije potrebna rezervacija već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Mesnica djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama. Uz gotovinsko plaćanje, dostupno je i plaćanje debitnim i kreditnim karticama (Maestro, Visa, Visa Electron, Mastercard). Ukoliko namjeravate naručivati i preuzimati naručeno u ovoj poslovnici obratite nam se na kontakt u nastavku.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 2134 718

Mesari: Tomislav i Vilim

 

Online narudžbe

Sve narudžbe pristigle putem naše internetske adrese www.fino.hr koje uz ostale proizvode iz naše ponude sadržavaju i svježe meso, ono se isporučuje se isključivo svježe, direktno iz našeg objekta za rasijecanje i preradu gdje period od klanja do isporuke na adresu primatelja najčešće ne prijeđe 48 sati.

Kako bi se osigurala vrhunska svježina i kvaliteta našeg mesa veliki dio narudžbi primamo unaprijed kao svojevrsnu predbilježbu za ponuđeni datum isporuke. Naši mesari svakoj narudžbi pristupaju profesionalno i pedantno; uz pažljivu obradu, deklariranje i vakumiranje kako bi svim našim kupcima olakšali pripremu i skladištenje. Svaki komad mesa stiže zasebno vakumiran uz pojedinačnu deklaraciju tako da po primitku kupac uvijek može znati što je spremio u zamrzivač.

Što predstavljaju datumi isporuke uz pojedine artikle u internetskoj trgovini?

Riječ je prvom idućem ciklusu isporuka svježeg mesa za kojeg još uvijek postoji slobodna opcija rezervacije i predbilježbe. Dodavanjem navedenih artikala u košaricu koji sadrže određeni datum, smatramo da kupac time pristaje na isporuke navedene uz taj artikl.

 

Preuzimanje narudžbi u mesnici

Uz odabir dostave, putem internetske narudžbe moguća je i opcija preuzimanja naručenog u našim poslovnicama. Riječ je o narudžbama koje se također pripremaju na isti način kao i za dostavu isključivo u našem objektu za rasijecanje i pakiranje gdje se umjesto isporuke kupcu na adresu, naručeno šalje u naše mesnice gdje se naposljetku vrši preuzimanje (četvrtkom i petkom).

Za sve upite vezane uz dostavu obratite nam se na kontakt telefon Fino.hr trgovine.

 

Dostava

Zbog specifičnosti čuvanja svježeg mesa i prerađevina koji zahtijeva neprekidni hladni temperaturni režim, dostava je trenutno moguća isključivo na području Zagreba i okolice te grada Rijeke. Dostava se obavlja vlastitim specijaliziranim dostavnim vozilima na adresu kupca. Isporuka na području Rijeke odvija se jednom mjesečno na unaprijed dogovorenu lokaciju gdje se odvija prikup ili na adresu kupca zavisno o iznosu narudžbe.

 

 

 

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners