text
Objavljeno: 11.05.2021. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Kako funkcionira Eko mesnica?

Uz kupovinu u našim mesnicama na Središću i Kegliću, Eko mesnica primarno je zamišljena kao dostava svježeg mesa na adresu kupca po prethodnoj narudžbi i ponuđenom terminu za dostavu.

Porijeklo, uzgoj i distribucija

Eko mesnica i njezini kooperanti ekološki proizvođači djeluju kao jedan integrirani sustav od polja do stola. Životinje potječu iz kontroliranog uzgoja koje zahtijevaju standardi ekološke proizvodnje gdje stručno osoblje na farmama nadzire njihove životne uvjete, zdravlje i napredak te naposljetku sami probir. Riječ je o višegodišnjem partnerstvu u kojem su povjerenje i kvaliteta zajednički temeljni standardi poslovanja. Sve životinje od samih početaka potječu isključivo sa ekoloških proizvodnih jedinica sa područja Republike Hrvatske. Ekološka proizvodnja nalaže potpuno prirodan i slobodan uzgoj gdje se životinje drže u svojem prirodnom okruženju bez korištenja GMO-a, pesticida, antibiotika te umjetnih stimulansa za rast. 

Svježe meso u naš objekt za rasijecanje i obradu dolazi direktno iz klaonice gdje se na profesionalan način obrađuje, pakira te naposljetku isporučuje krajnjim potrošačima. Cijelokupni proces odvija se uz strogo poštivanje hladnog lanca te je primjereno HACCP standardima. Tvrtka Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani pogon s odobrenim brojem pri Upravi za veterinarstvo te sve dozvole za stavljanje hrane životinjskog podrijetla na tržište Republike Hrvatske i EU. Od studenog 2021. godine naša je mesnica ponosni nositelj oznake Meso hrvatskih farmi - rođeno i uzgojeno u HR, čime je kontrolirana sljedivost dobila i svoju potvrdu.

Online ili fizička kupovina

Sve narudžbe pristigle putem naše internetske adrese www.fino.hr koje sadržavaju svježe meso isporučuju se isključivo svježe, direktno iz našeg objekta za rasijecanje i preradu gdje period od klanja do isporuke na adresu primatelja najčešće ne prijeđe 48 sati.

Kako bi se osigurala vrhunska svježina i kvaliteta našeg mesa veliki dio narudžbi primamo unaprijed kao svojevrsnu predbilježbu za ponuđeni datum isporuke. Naši mesari svakoj narudžbi pristupaju profesionalno i pedantno; uz pažljivu obradu, deklariranje i vakumiranje kako bi svim našim kupcima olakšali pripremu i skladištenje. Svaki komad mesa stiže zasebno vakumiran uz pojedinačnu deklaraciju tako da po zamrzavanju kupac uvijek može znati što je spremio u zamrzivač. Prednarudžbom za ponuđeni termin isporuke kupac može biti siguran da ćemo narudžbu ispoštovati i isporučiti.

Ponuda i narudžba

U ponudi naše mesnice možete pronaći:

 • svježu teletinu
 • svježu junetinu
 • svježu svinjetinu
 • svježu janjetinu
 • svježi piletinu
 • svježi odojak
 • razne mesne prerađevine i dimljene proizvode iz vlastite prerade

Cijelokupnu ponudu svježeg mesa s planiranim datumima isporuka možete pogledati i naručiti ovdje.

Što predstavljaju datumi isporuke uz pojedine artikle u internetskoj trgovini?

Riječ je prvom idućem ciklusu isporuka svježeg mesa za kojeg još uvijek postoji slobodna opcija rezervacije i predbilježbe. Dodavanjem navedenih artikala u košaricu koji sadrže određeni datum, smatramo da kupac time pristaje na isporuke navedene uz taj artikl. Naručeno je moguće dostaviti na adresu ili preuzeti u nekoj od naših poslovnica.

 

Mesnice - Trg Francuske Republike 6 (Centar) / Vojina Bakića 1 (Središće)

Uz online narudžbe, svi naši kupci kupovinu mogu obavljati i u našim mesnicama na adresi Trg Francuske Republike 6 odnosno Vojina Bakića 1. Očekuje Vas svakodnevno svježe meso naših ekoloških proizvođača te razne ostale suhomesnate i prerađene delikatese i naši ljubazni i uslužni mesari. Za kupovinu u mesnici nije potrebna prednarudžba već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Mesnice djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama.

Eko mesnica P1

Trg Francuske Republike 6, Zagreb 10 000

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 4579 710

Mesari: Maja i Dominik

 

Eko mesnica P2

Vojina Bakića 1, Zagreb 10 000

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 2134 718

Mesari: Tomislav i Joško

Eko mesnica i portal Fino.hr u vlasništvu su tvrtke Domaće i fino d.o.o.

 

Zahvaljujemo Vam na povjerenju!


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners