O nama

Fino.hr je internetska trgovina domaćih i ekoloških proizvoda. Započela je s radom u svibnju 2010. godine i tada je bila prva online trgovina takvog tipa u Republici Hrvatskoj.

Mjesto na kojem možete pronaći i kupiti raznolike namirnice, proizvedene od strane malih i vrijednih obiteljskih proizvođača i uzgajivača. Većina njih posjeduje i EKO certifikat (oznaku za ekološke proizvode), koja objedinjuje hranu uzgojenu na tlu koje nije tretirano kemikalijama kao ni usjev koji nije tretiran niti u jednom razdoblju rasta. Velika pozornost pridaje se i poštivanju prirodnog ciklusa dozrijevanja kultura. Stvaratelji svih tih mnogobrojnih, neistraženih delicija, prisutni su već generacijama u našoj zemlji, u što smo se i osobno uvjerili. No, za većinu od njih, nitko nije niti čuo, a kamoli vjerovao da postoje.
 

Naš zadatak je omogućiti im bezbrižan proboj na tržište i približiti ih svakom našem kupcu u Hrvatskoj.


S početkom 2018. godine uspješno smo započeli i projekt povezivanja domaćih uzgajivača te plasmana svježeg ekološkog mesa i suhomesnatih proizvoda na tržište Republike Hrvatske kroz zaseban brand Eko mesnica. Vrhunac razvoja mesnog segmenta našeg poslovanja bilo je i otvaranje naše prve mesnice specijalizirane za prodaju svježeg mesa iz ekološkog uzgoja na adresi Trg Francuske Republike 6 te druge na adresi Vojina Bakića 1 u Zagrebu.

I dalje smatramo, da bi umjesto malobrojnih velikih, danas trebalo postojati mnoštvo manjih proizvođača. Kako bi ih okupili, te promijenili navike i načine na koji se ljudi hrane, osmislili smo ovaj portal. Važno je napomenuti kako on ne djeluje kao oglasnik/posrednik za proizvođače već kao trgovina s vlastitom logistikom i proizvodima dostupnim u realnom vremenu. Svi proizvodi u našoj ponudi, plodovi su dugogodišnje tradicije i domaće recepture koja ne tolerira konzervanse i umjetne dodatke. Kada se k tome još pridoda raznolikost hrvatske kulture i običaja, svaki od njih pružit će Vam jedinstveni gastronomski užitak i doživljaj! Danas, sutra, svaki dan!


''Veliki smo gurmani i svi dijelimo jednaku strast za finom spizom, a posebice našom domaćom. Ustrajni smo u namjeri da povežemo sve ljude koji takvu hranu vole i one koji ju proizvode.''

 

Fino.hr tim

 

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners