Svinjska pečenica ili laks kare dio je svinjskih leđa bez kosti kojeg najčešće upotrebljavamo kao suhi narezak u sendvičima, pizzama, tjestenini ili kao dodatak omletu na tavi. Dio je mesa koji sadrži malo masnoće pa se preporučuje svima koji paze na unos kalorija. Umjerene je slanosti, prirodno ga dimimo bukovim drvom, nije ga potrebno prethodno kuhati niti peći. Ne sadrži konzervanse i nitritne soli pa je tamnjenje proizvoda s vremenom prirodan proces.
Domaća pečenica / laks kare
8,00 €
Sastojci: svinjska leđa bez kosti, morska sol, češnjak, papar. Prirodno dimljeno. Bez konzervansa i aditiva.
Pakovanje: cca 350 – 500 g, vakumirano
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C
Dostupnost: Dostupno
Cijena: 20 €/kg