Riječ o maslacu dobivenom starinskom metodom od fermentiranog vrhnja. Takav način proizvodnje iziskuje više truda i vremena te su mu i prinosi manji ali je i završni proizvod puno kvalitetnij i ukusniji od uobičajenog načina proizvodnje. Neizostavni dio svakog doručka kao namaz ili podloga na kruh uz dodatak marmelade ili meda, koristi se u pripremi slastica ili kao podloga za pečenje. Iznimno bogatog okusa, posebno omiljen kod najmlađih. Maslac je bogat zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom, tipičnim za masti životinjskog podrijetla. Dobra strana su korisne masnoće i vitamini topljivi u masti. Brojne studije dokazale su njegov blagotvoran učinak na zdravlje naspram industrijski dobivenog margarina.
Domaći maslac Marina, 250g
5,00 €
Sastojci: pasterizirano nehomogenizirano vrhnje, mljekarska kultura, sol. I. klasa. Sadrži min. 82% m.m., max. 16% vode
Pakovanje: 250 g
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom mjestu
Dostupnost: Dostupno