Jabučni ocat Jug

Jabučni ocat Jug
text
Cijena: 25,50 Kn
  • Sastojci: octena kiselina (3,21%), alk. max. 0,5% vol.
  • Pakovanje: 1.00 l
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Riječ je o proizvodu dobivenom biološkim postupkom octene fermentacije jabučnog vina od jabuka iz ekološkog uzgoja. Bez dodataka sumpornih spojeva i ostalih aditiva. Pakiran u staklenu ambalažu, filtriran. Jabučni ocat prirodni je antioksidant, antiinflamatorik, antispazmodik, detoksikant, dermetik, metabolik, hipertenzor, hepatik, kozmetik, kardiotonik, laksativ, mikocid, sekretolik, stimulans, tonik. Osim kalija koji pročišćava krv i odstranjuje iz nje masnoću u jabučnom octu ima vitamina A i B, posebno B 5, mnogo vitamina C i P, minerala te aminokiselina. Često ga se pripusuje kao dobra pomoć pri mršavljenju kao pripravak u kombinaciji zajedno s toplom vodom i žlicom meda.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.

Proizvođač

OPG Alojs Jug
  • Naziv: OPG Alojs Jug
  • Adresa: Kolodvorska 27, Niza, 31224 Koška
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Marica Jug nalazi se u malom slavonskom selu Nizi, koje je smješteno 15-ak kilometara od Našica i 40-ak kilometara od Osijeka. Na površini od 6,1 hektara uzgaja se ekološko voće. Unatoč strogim uvjetima takvog uzgoja te skupim sredstvima za zaštitu i gnojidbu dozvoljenim Zakonom o ekološkoj poljoprivredi odlučili su se upravo za ekološku proizvodnju, jer vjeruju u potrebu zdravih proizvoda koji su dostupni svakom potrošaču. Ne smije se zaboraviti da proizvodnja ekološke hrane ne zagađuje okoliš i podzemne vode. Od 6,1 hektara voća, 4,5 zasađeno je trajnim nasadima eko jabuka, a 1,6 hektara eko šljivama. Uz to posjeduju i nešto manji broj stabala krušaka i marelica. Njihova proizvodnja, osim proizvodnje ekoloških jabuka i šljiva, zasnovana je i na preradi ekološki uzgojenog voća u voćne sokove, džemove i kašice. Svi njihovi proizvodi prerađuju se u strogo kontroliranim uvjetima i bez dodataka šećera, vode ili drugih sastojaka. Tehnološki proces prerade prati Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Za sve voćnjake posjeduju hrvatski ekološki certifikat, a proizvode skladište u hladnjači na vlastitom imanju. Preradu također obavljaju u malom moderno opremljenom pogonu na imanju. Ekološkim uzgojem i prodajom jabuka bave se od 2003. godine.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Kategorije

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • American Express
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • American Express
  • Diners
  • CorvusPay