Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,50 Kn
    
Jabučni ocat Jug
Jabučni ocat Jug
Sastojci:  octena kiselina (3,21%), alk. max. 0,5% vol.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je o proizvodu dobivenom biološkim postupkom octene fermentacije jabučnog vina od jabuka iz ekološkog uzgoja. Bez dodataka sumpornih spojeva i ostalih aditiva. Pakiran u staklenu ambalažu, filtriran. Jabučni ocat prirodni je antioksidant, antiinflamatorik, antispazmodik, detoksikant, dermetik, metabolik, hipertenzor, hepatik, kozmetik, kardiotonik, laksativ, mikocid, sekretolik, stimulans, tonik. Osim kalija koji pročišćava krv i odstranjuje iz nje masnoću u jabučnom octu ima vitamina A i B, posebno B 5, mnogo vitamina C i P, minerala te aminokiselina. Često ga se pripusuje kao dobra pomoć pri mršavljenju kao pripravak u kombinaciji zajedno s toplom vodom i žlicom meda.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Alojs Jug
Adresa:  Kolodvorska 27, Niza, 31224 Koška
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Marica Jug nalazi se u malom slavonskom selu Nizi, koje je smješteno 15-ak kilometara od Našica i 40-ak kilometara od Osijeka. Na površini od 6,1 hektara uzgaja se ekološko voće. Unatoč strogim uvjetima takvog uzgoja te skupim sredstvima za zaštitu i gnojidbu dozvoljenim Zakonom o ekološkoj poljoprivredi odlučili su se upravo za ekološku proizvodnju, jer vjeruju u potrebu zdravih proizvoda koji su dostupni svakom potrošaču. Ne smije se zaboraviti da proizvodnja ekološke hrane ne zagađuje okoliš i podzemne vode. Od 6,1 hektara voća, 4,5 zasađeno je trajnim nasadima eko jabuka, a 1,6 hektara eko šljivama. Uz to posjeduju i nešto manji broj stabala krušaka i marelica. Njihova proizvodnja, osim proizvodnje ekoloških jabuka i šljiva, zasnovana je i na preradi ekološki uzgojenog voća u voćne sokove, džemove i kašice. Svi njihovi proizvodi prerađuju se u strogo kontroliranim uvjetima i bez dodataka šećera, vode ili drugih sastojaka. Tehnološki proces prerade prati Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Za sve voćnjake posjeduju hrvatski ekološki certifikat, a proizvode skladište u hladnjači na vlastitom imanju. Preradu također obavljaju u malom moderno opremljenom pogonu na imanju. Ekološkim uzgojem i prodajom jabuka bave se od 2003. godine.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay