text
Objavljeno: 04.04.2018. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Narudžba i dostava hladnih plata s domaćim proizvodima

U našoj trgovini možete naručiti i kupiti ukusne plate sastavljene isključivo od domaćih proizvoda iz naše svakodnevne ponude. Domaće kobasice, kulen, pršut, šunka, inćuni, razne vrste sireva, masline, namazi, domaći kruh, ali i sokovi, slatke i slane grickalice te razne slastice – mali i savršeni zalogajčići za Vas i Vaše goste i posebne prigode!

Za sve Vaše bitne trenutke koji zahtijevaju ukusne zalogaje, naše plate su odličan izbor! Domaće proizvode iz naše ponude serviramo i dekoriramo na drvenim daskama te uz prethodni dogovor dostavljamo i na Vašu adresu baš u trenutak kad su one potrebne!

Trenutno su u našoj ponudi tri veličine plata zavisno od broja ljudi/konzumenata – mala, srednja i velika. Uz naše predefinirane i najpopularnije plate koje se sastoje od par vrsta suhomesnatih narezaka i sireva, namaza, maslina, kapulica u kvasini, grisinija, grožđa, orašastih plodova, razne jestive i povrtne dekoracije i sl. moguće su i narudžbe prema Vašim interesima i zahtjevima s proizvodima iz ponude naše trgovine.

Najmanja plata je obično za 5 konzumenata, srednja za 10 dok je najveća za 15-20 ljudi.

Uz dobro poznate okuse i kvalitetu naših proizvoda, dodatnu pažnju pridodajemo vizualnom doživljaju; lijepo raspoređenim i maštovito ukrašenim narescima, uz prstohvat ružmarina ili baranjske paprike te pokojeg dodatka kao što su pržene sjemenke suncokreta i buče, bobice grožđa, jezgra badema, oraha i grožđica ili listići svježeg bosiljka i mente i spirale od svježe mrkvice i krastavaca.

Uz naše plate preporučujemo i domaći kruh ispod peke koji se savršeno slaže s dalmatinskim pršutom i istarskim laganim sirom. Naravno, sve to može se začiniti buteljom vrhunskog vina iz naše ponude ili domaćim sokovima od 100% voća u praktičnim trolitrenim pakiranjima s dozatorom. Izbor je na Vama!

Sve proizvode serviramo na trešnjinim ''daskama'', posebno osmišljenim i izrađenim za potrebe posluživanja hrane. Zavisno o veličini, uz standardni iznos složenih artikala, uračunavamo i određenu kauciju kao sigurnost povrata drvene ambalaže. No ukoliko Vam se ona svidi i smatrate da bi se lijepo uklopila u Vašu kuhinju, plaćanjem kaucije kod preuzimanja naručenog smatramo da ste našu drvenu platu kupili u potpunosti te povrat iste nije potreban. No, ukoliko Vam nije potrebna, vrlo rado ćemo Vam povratiti novac po primitku drvene plate natrag. Istekom roka od 7 dana za povrat drvenih plata, smatramo da iste postaju Vaše vlasništvo.

REZERVACIJA

Kako bismo osigurali pravovremenu isporuku, platu je potrebno naručiti minimalno dva radna radna dana prije isporuke.

Za sve narudžbe, cijene plata i ostale informacije budite slobodni nam se obratiti na naš kontakt e-mail ili telefon. Kod kreiranja ponude bitna nam je informacija o približnom broju konzumenata/gostiju/uzvanika.

DOSTAVA

Dostava naručenih plata na području Zagreba i okolice od ponedjeljka do petka je također osigurana. Ukoliko je potrebno u dogovoru s kupcem plate smo u mogućnosti dostaviti i u subotu. 

Narudžba i dostava plata izvan Zagreba nije moguća.

Zahvaljujemo na povjerenju!


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners
  • CorvusPay