Sastojci:inćun (Engraulis enrasicolus) 55%, pšenično brašno, jaja u prahu, sol, laktoza, kurkuma, kukuruzni škrob, začini, senf, ulje papra, voda. Pelagos ulov iz Jadranskog mora (FAO 37.2.1.), okružujućim mrežama plivaricama.
Pakovanje: 250g
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Dovoljno je samo zagrijati suncokretovo ulje, dodati već panirane inćune i zdrav i ukusan obrok je brzo gotov! Kao prilog predlažemo krumpir salatu. Priprema: bez odmrzavanja na vrućem ulju pržiti 3 minute uz okretanje. Dobar tek!
Jadransko more još je uvijek Mediteran kakav je nekad bio, kažu s Pelagos net farme, i zato je jadranska riba iznimno cijenjena. Vrhunska plavoperajna tuna dolazi s farme smještene tik pred ulazom u kornatski arhipelag, a delikatese od inćuna i srdela proizvode se u manufakturi čija lokacija uz more omogućuje neprekinuti hladni lanac što je preduvjet izvrsnosti za proizvode od sitne plave ribe. U izlovu tune koristi se posebna japanska tehnika iki-jime kojom se riba, bez boli i straha, potpuno otkrvljuje i odmah duboko smrzava na -65°C, što jamči jedinstvenu sushi/sashimi kvalitetu. Pelagos net farma neprekidno unapređuje proizvodnju primjenom najnovijih tehnologija, investicijama u stručnost svojih zaposlenika i suradnjom sa znanstvenim institucijama. Od svojeg osnutka tvrtka je članica Međunarodne organizacije za zaštitu atlantskih tuna (ICCAT) i sudjeluje u projektu izučavanja behaviorizma plavoperajne tune.