text
Objavljeno: 05.09.2019. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Gotove salate

Odsada u našoj trgovini možete naručiti i kupiti gotove pakirane salate raznih okusa! Dostava salata na adresu je također moguća!

Za ručak biste htjeli pojesti zdrav i uravnotežen obrok no nemate vremena pripremati ga, a pauza Vam je kratka? Upravo iz tog razloga odlučili smo se za suradnju s tvrtkom Salate d.o.o. te u ponudu uvesti njihove zdrave i ukusne gotove salate koje su po nama pravi izbor za ''gablec'', a uz prednarudžbu moguća je i dostava istih u Vaš dom ili na radno mjesto!
 

Salate d.o.o. nova je tvrtka na hrvatskom tržištu, čija misija je inspirirati promjene u svakodnevnoj prehrani pojedinca i društva, te graditi utjecaj na naš planet, tako što nas potiču da u svoj svakodnevni obrok uvedemo više hrane biljnog podrijetla. Biti zdrav i osjećati se dobro, njihova je poslovna filozofija. Upravo zato kreiraju zdrave, lagane i ukusne gotove i pakirane salate kao potpun i uravnotežen obrok za svaki dan.

Ponudu čine četiri egzotične salate od kojih su 3 veganske,a sve zajedno uključuju preko 50 pomno biranih i visokokvalitetnih namirnica kako bi istaknuli moć biljnih nutrijenata i proteina. Umaci su posebno osmišljeni i imaju posebnu teksturu koja povezuje sve okuse pojedinih sastojaka a isti ne sadrže umjetne aditive, konzervanse, bojila i sl. Pakiranja su također praktična i jednostavna za korištenje. Salata je pakirana u posude u slojevima što na prvu jako lijepo izgleda ali i ostavlja pojedincu na odabir kako želi da istu izmješa te konzumira.
 

Prehrana koja sadrži više povrća, voća, grahorica, orašastih plodova i sjemenki može biti zdrava altrenativa ako ste odlučili smanjiti unos mesa i ribe. Posavjetujte se s nutricionistom kako biste bili sigurni da dobivate dovoljno hranjivih sastojaka. Na primjer, izbacujete li potpuno proizvode životinjskog podrijetla, biti će nužan nadomjestak vitamina B12 kroz unos biljnih namirnica bogatih istim. Također, obratite pažnju unosite li dovoljno željeza, cinka i kalcija. Proteini su izuzetno važni, a ukoliko ne konzumirate meso, obratite pažnju da u prehranu uvedete dovoljno graha, leće, oraha, sjemenki, quinoe i sličnih namirnica bogatih proteinima.

Salate.hr nas su oduševile, a vjerujemo da će i Vas! Stoga ako tražite brz, zdrav, lagan i nutritivno izbalansiran obrok, ovoga puta izaberite nešto drugačije!  Posjetite nas u našoj trgovini na Vrbiku i izaberite jednu salatu po svom izboru ili naručite dostavu na adresu! U slast!

Cijelokupnu ponudu salata možete pronaći ovdje.

 


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners