Sastojci: kravlje mlijeko, sol, mljekarska kultura, sirilo. Min. 45% mliječne masti u suhoj tvari. Vakumsko pakiranje.
Zemlja podrijetla: Li li li jeHrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Odličan blago pikantni tvrdi kravlji sir za svakodnevnu konzumaciju; u sendvičima, sirnim platama, kao dodatak jelima ili jednostavno serviran uz čašu vina i malo orašastih ploodova.
Njihova sirana započela je s radom 1997. godine, a nalazi se na cesti Pula - Labin, u mjestu Loborika koje je udaljeno od Pule svega 7 km.
Njihova se proizvodnja temelji na tradicionalnoj izradi istarskih sireva, uz primjenu suvremenih metoda sirarske tehnologije. Time je sačuvana autohtonost i standardizacija navedenih vrsta sireva. Od 2005.g uveden je HACCP sustav u njihovu proizvodnju. HACCP sustav je od izuzetnog značaja za proizvodače hrane s pozicije zaštite potrošača, kojima se osigurava proizvodnja i promet zdravstveno sigurne hrane. To je sustav upravljanja u kome se sigurnost hrane razmatra kroz analizu i kontrolu bioloških i fizičkih rizika od ulaznih sirovina, rukovanja, proizvodnje, distribucije i konzumiranja trajnog proizvoda.