Smjesa za kruh od bučinog brašna Petrović

Smjesa za kruh od bučinog brašna Petrović
text
Cijena: 22,00 Kn


  • Sastojci: bučino brašno, brašno od pira, sol, šećer, soda bikarbona
  • Pakovanje: 500g
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
  • Najbolje upotrijebiti do: 10.08.2021.
  • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Smjesa za pripremu kruha od buče. Ovo je kruh bez kvasca, savršene konzistencije i lijepog izgleda. Priprema je krajnje jednostavna.Sve što je potrebno je da sadržaj pakiranja pomiješate sa tekućinom prema uputama na pakiranju, te ispečete. Korica je fina i hrskava, a iznutra je mekan i predivnog mirisa. Idealan je za posluživanje u svim prilikama.

BUČIN KRUH Priprema: Mješavinu za kruh uspite u posudu i dodajte 420ml tekućeg jogurta. Lagano primiješajte rukom ili kuhačom (nikako ne električnim mikserom). Kalup za kruh obložite masnim papirom i rasporedite pripremljenu smjesu za kruh. Bučine sjemenke posipajte po površini tijesta. Pecite 35-40 min u pećnici zagrijanoj na 200°C. Pečeni kruh ostavite da se ohladi u kalupu.

Proizvođač / Stavlja na tržište

Opg Andreja Petrović
Njihova misija je proizvodnja zdrave hrane. Proizvode hranu ali ne konvencionalnim načinom, već prirodnim, ekološkim uzgojem za kojeg su se uvjerili kako nije jednostavan, ali je dugoročno održiv. Razlika koju imaju njihovi proizodi u odnosu na istovrsne uzgojene konvencionalnim putem, motivacija su koja izvana možda nije vidljiva, ali u konačnici razlikuje proizvod bez pesticida i teških metala od ostalih. Ljudi sve više postaju svjesni činjenice zagađenja zraka, tla i vode u svom okruženju. Vrlo brzo prepoznaju vrijednost ekološki uzgojenih namirnica. Priroda nam je omogućila uzgajati hranu, jer nam je potrebna za život, pa neka onda hrana bude zdrava. Tako smo 2011. supružnici Petrović, nakon trogodišnjeg planiranja uložili vlastitu ušteđevinu u pokretanje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Trude se svake godine povećati površine i obraditi što više zemlje. Njihov OPG ima u vlasništvu 12 ha zemlje. U plodoredu uzgajaju buču, pir i druge kulture ovisno o potrebama i sezoni. Buča i pir su im primarne kulture i za njih su relativno dobro tehnološki opremljeni /vlastita mehanizacija za obradu tla, kombajn, sušare, linije za pranje, čišćenje, poliranje, sortiranje, punjenje, pakiranje i ostalo/ ali se uvijek može bolje. Premda se čini kako je buče lako uzgojiti, no to uopće nije tako, a osobito ne u ekološkoj proizvodnji. Najveći izazov je riješiti se korova. U ekološkoj proizvodnji uništavaju ga isključivo mehaničkim putem. Osnovnu gnojidbu i prihranu vrše isključivo certificiranim ekološkim gnojivima ili stajnjakom s ekoloških farmi, a poznato je kako buča voli „bogato“ humusno tlo. Pir ima skromnije zahtjeve prema klimatskim i zemljišnim uvjetima kao i prema agrotehnici. Otporan je prema štetočinama i bolestima. Sjeme je zaštićeno s nekoliko slojeva ljuskica koje ga štite od vanjskih zagađenja, te je stoga pogodan za ekološku proizvodnju. Proizvode i stavljaju na tržište bučino ulje, različite oblike i veličine pakiranja bučinih koštica te pira i pirovih prerađevina. Tako osim sirovih koštica imamo u ponudi čokoladirane koštice kao odličnu zdravu poslasticu. Namaz (pesto) od bučinih koštica rade po posebnoj recepturi i koristi se kod pripreme raznih jela od tijesta, riže ili jednostavno kao namaz na kruhu. Pir se može kupiti u zrnu, mljeven ili kao priove mekinje. Svoje proizvode preporučuju svima koji žele jesti zdravo, koji žele znati što jedu a da pri tom imaju spoznaju kako je hrana proizvedena s puno pozitivne energije u sebi.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners
  • CorvusPay