Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Teleći spaghetti Bolognese
Iako se Spaghetti à la Bolognese najčešće priprema od mljevene juneće lopatice ili uz dodatak mljevenog svinjskog buta, naša varijanta rađena je isključivo od telećeg mesa. Teletina potječe iz naše ''mesnice'' gdje mljeveno meso proizvodimo od buta, lopatice i malo vratine. Teletina sa svojim masnim dijelovima, jelima daje iznimnu sočnost i poseban okus. Isprobajte, oduševiti ćete se!  Sastojci (za cca 4 osobe): ■ 2 srednje glavice luka ■ 1 režanj češnjaka ■ 2 manja korijena peršina s lišćem ■ 1 kg mljevene teletine ■ 2 veće mrkve ■ sol, papar ■ ...

Lazanje od zagorskih mlinaca s povrćem
Prije 2193 dana Riječ je o receptu za tradicionalne talijanske lazanje ali ovaj put od Zebrano zagorskih mlinaca s povrćem, ili kako kolege kažu –...
Hrenada na tostu
Prije 2384 dana Hrenada je namaz na bazi hrena s dodatkom jabuka i može se poslužiti kao dodatak kuhanom mesu, raznim sirevima, narescima, čak i ribom, posebice dimljenim lososom...
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay