text
Objavljeno: 11.05.2021. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Kako funkcionira Eko mesnica?

Uz kupovinu u našoj mesnici na Kegliću i trgovini Fino.hr na Vrbiku, Eko mesnica primarno je zamišljena kao dostava svježeg mesa na adresu kupca po prethodnoj narudžbi i ponuđenom terminu za dostavu.

Porijeklo, uzgoj i distribucija

Eko mesnica i njezini kooperanti ekološki proizvođači djeluju kao jedan integrirani sustav od polja do stola. Životinje potječu iz kontroliranog uzgoja koje zahtijevaju standardi ekološke proizvodnje gdje stručno osoblje na farmama nadzire njihove životne uvjete, zdravlje i napredak te naposljetku sami probir. Riječ je o višegodišnjem partnerstvu u kojem su povjerenje i kvaliteta zajednički temeljni standardi poslovanja. Sve životinje od samih početaka potječu isključivo sa ekoloških proizvodnih jedinica sa područja Republike Hrvatske. Ekološka proizvodnja nalaže potpuno prirodan i slobodan uzgoj gdje se životinje drže u svojem prirodnom okruženju bez korištenja GMO-a, pesticida, antibiotika te umjetnih stimulansa za rast. 

Svježe meso u naš objekt za rasijecanje i obradu dolazi direktno iz klaonice gdje se na profesionalan način obrađuje, pakira te naposljetku isporučuje krajnjim potrošačima. Cijelokupni proces odvija se uz strogo poštivanje hladnog lanca te je primjereno HACCP standardima. Tvrtka Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani pogon s odobrenim brojem pri Upravi za veterinarstvo te sve dozvole za stavljanje hrane životinjskog podrijetla na tržište Republike Hrvatske i EU. Od studenog 2021. godine naša je mesnica ponosni nositelj oznake Meso hrvatskih farmi - rođeno i uzgojeno u HR, čime je kontrolirana sljedivost dobila i svoju potvrdu.

Online ili fizička kupovina

Sve narudžbe pristigle putem naše internetske adrese www.fino.hr koje sadržavaju svježe meso isporučuju se isključivo svježe, direktno iz našeg objekta za rasijecanje i preradu gdje period od klanja do isporuke na adresu primatelja najčešće ne prijeđe 48 sati.

Kako bi se osigurala vrhunska svježina i kvaliteta našeg mesa veliki dio narudžbi primamo unaprijed kao svojevrsnu predbilježbu za ponuđeni datum isporuke. Naši mesari svakoj narudžbi pristupaju profesionalno i pedantno; uz pažljivu obradu, deklariranje i vakumiranje kako bi svim našim kupcima olakšali pripremu i skladištenje. Svaki komad mesa stiže zasebno vakumiran uz pojedinačnu deklaraciju tako da po zamrzavanju kupac uvijek može znati što je spremio u zamrzivač.

Osluškujući potrebe potrošača koji preferiraju kupovinu svježeg mesa i ostalih prehrambenih namirnica spontano i bez prethodne predbilježbe, svakog tjedna u periodu od četvrtka do subote u našoj trgovini Fino.hr na Vrbiku mogu se pronaći razne kategorije već obrađenog i pakiranog svježeg mesa u slobodnoj prodaji. Napominjemo, prednost uvijek imaju prednarudžbe, telefonske ili putem inernetske trgovine, stoga je i ponuda u dućanu promjenjiva i ograničena. Prednarudžbom za ponuđeni termin isporuke kupac može biti siguran da ćemo narudžbu ispoštovati i isporučiti.

Ponuda i narudžba

U ponudi naše mesnice možete pronaći:

 • svježu teletinu
 • svježu junetinu
 • svježu svinjetinu
 • svježu janjetinu
 • svježi piletinu
 • svježi odojak
 • razne mesne prerađevine i dimljene proizvode iz vlastite prerade

Cijelokupnu ponudu svježeg mesa s planiranim datumima isporuka možete pogledati i naručiti ovdje.

Što predstavljaju datumi isporuke uz pojedine artikle u internetskoj trgovini?

Riječ je prvom idućem ciklusu isporuka svježeg mesa za kojeg još uvijek postoji slobodna opcija rezervacije i predbilježbe. Dodavanjem navedenih artikala u košaricu koji sadrže određeni datum, smatramo da kupac time pristaje na isporuke navedene uz taj artikl.

 

Mesnica - Trg Francuske Republike 6, Zagreb

Uz online narudžbe te dolaskom u našu trgovinu Fino.hr na Vrbiku, svi naši kupci kupovinu mogu obavljati i u našoj mesnici na adresi Trg Francuske Republike 6, na popularnom Kegliću. Očekuje Vas svakodnevno svježe meso naših ekoloških proizvođača te razne ostale suhomesnate i prerađene delikatese i naši ljubazni i uslužni mesari. Za kupovinu u mesnici nije potrebna prednarudžba već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Mesnica djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama.

Eko mesnica

Trg Francuske Republike 6, Zagreb 10 000

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 4579 710

Mesari: Maja i Dominik

 

Eko mesnica i portal Fino.hr u vlasništvu su tvrtke Domaće i fino d.o.o.

 

Zahvaljujemo Vam na povjerenju!


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners
 • CorvusPay